Bujanec protiv novinara Dnevno hr. podnio tužbu, Keleminec sprema tužbu protiv MUP-a !

0
6348

Kreću nove tužbe u Hrvatskoj zatrpanoj tužbama, D. Keleminec će tužiti policiju jer ga je kako kaže bez osnove držala u Jasenovcu. Kako doznajemo policija mu je gurnula dokument za širenje međunacionalne mržnje da potpiše, ista ta policija nije pokrenula postupak za širenje mržnje četniku Linti, koji je stajao kraj Pupovca u koloni kod Jasenovcačkog spomenika.

jasenovac-linta-4

Sa Lintom je bio srpski fašist Mile Šapić , što policiji nije baš previše bitno.

IMG-ae395385a91c14be563b5ba94ddfc61b-V
“Dana 14. travnja 2019. godine uhićen sam u kafiću sa svojim kolegama u 08, 00 sati u jutro u Jasenovcu. Uhićenje je snimala kamera HTV – a !!
Odveli su nas u policijsku postaju Novska i tamo držani sedam sati. To je stari komunistički sistem za vrijeme Tita, kada su uhićivali svoje protivnike i kada je Tito otišao pustili. Tako je bilo i sa nama. Kada je drug Tito Plenković otišao, pustili su nas jer nisu imali elemenata za prekršajnu ili kaznenu prijavu.
Uhićenje i oduzimanje slobode bez ikakvog povoda je kršenje ljudskih prava u Hrvatskoj. Moram naglasiti da sam slobodan građanin i da se imam pravo kretati po Hrvatskoj. Zabranu kretanja mi može zabraniti samo Sud , a ne policija.
Zbog kršenja mojih prava  i  prava mojih prijatelja ide sudska tužba, a što se tiče HRT-a upućujemo Vam prosvjed jer ste po nalogu vrha Vlasti cenzurirali uhićenje i kršenje mojih osnovnih ljudskih prava.
HRT nije televizija HDZ-a i Andreja Plenkovića već televizija Hrvatskog naroda.
I da sam kojim slučajem u Jasenovcu ubijen po nalogu HDZ-a i Andreja Plenkovića , a da ste moje ubojstvo snimili, Vi bi to cenzurirali , a to bi bilo na vašu sramotu.
Prije svakih izbora izmišljate nove likove kao na primjer Darije Orešković i puštate je kao neku značajnu osobu , a kad je u pitanju Dražen Keleminec koji se politikom bavi 28 godina onda za vas ne postojim. Da ispričavam se postojim samo kad su izbori i kad mi po Zakonu morate dati prostor.
Ja sam dragovoljac Domovinskog rata i stvarao sam ovu Hrvatsku , a sad oni koji su ubijali i palili po Hrvatskoj su pozivani kao ugledni gosti na HRT.
Danas Hrvatska treba biti demokratska , a ne totalitarna država , a javna televizija u službi Hrvatskog naroda , a ne HDZ i SDSS-a !”

 

Druga tužba koja je očito pokrenuta krenula je od strane V. Bujanca , koji je tužio novinara Dnevno hr. Vlahovića koji ga je kako nam je rekao neovlašteno snimao i stavio snimku na Youtube.

Screenshot_20190416-172050_YouTube

Dnevno nije objavilo dokumente koji očito kompromitiraju Neovisne za Hrvatsku, a za koje Vlahović tvrdi da ih je dobio od Bujanca, ali je napalo Bujanca zbog toga i kako tvrdi Bujanec neovlašteno snimalo.

Dokumenti koje je po Vlahoviću dao Bujanec Dnevno.hr nisu sporni, ali je svakako sporno neovlašteno snimati i nakon svega razotkriti izvor informacija, što je Vlahović učinio. To će im sigurno pomoći kao portalu u daljnjem radu.

Ako je htio upozoriti na moralnost novinara Bujanca, to je učnio krajnje nemoralno. I potpuno bespotrebno. Ispalo je sve jako pristrano, da štiti interes Neovisnih, što nije posao novinara. Podaci koji su izašli na HOP portalu potakli su cijeli ovaj cirkus oko Bujanca.

IMG-20190405-WA0001Screenshot_20190405-184833_Drive

Jonjić je nakon kardinalne gluposti u EU parlamentu i slikanje sa srpskim lobistima brže bolje napao Ružu Tomašić da je hadezeovka. A Dnevno je odlučilo rasčerečiti Bujanca.

Za javnost je bitno da izađu ove informacije, jer narod mora imati jači argument protiv političara koji ih rade budalama,   a  koje oni plaćaju.

Dnevno je očito to htjelo prikriti, a kada nisu uspjeli u tome onda  su sve prebacili na Bujanca.

Zanimljivo da niti drugi portali to nisu htjeli objaviti, jer je očito bolje prodavati rog pod svijeću.

Screenshot_20190413-092225_Facebook

 

Kako vidimo bez obzira što Vlahović optužuje Bujanca da “izdaje” Neovisne Hasanbegović i Bujanec se slikaju zajedno…to potvrđuje našu informaciju kako Hasanbegović nije podržavao Jonjića da posjeti srpske lobiste.

I.D.

HOP