Pupovčeve ‘Novosti’ ismijavaju našu himnu, izdajnička vlast mu daje novac za to!

0
1193

haubicaSrpske Novosti plaćaju građani Hrvatske, da bi njihovi novinari smišljali novi srpski poredak. U najnovijem broju, bogati list, kojeg ne čita nitko osim okorjelih četnika  ismijava našu himnu, insinuira smrt Srba na osnovu  pjesme o haubici.

Očito hrpa bolesnika u tom listu pati od velikosrpske bolesti, neizlječive za svakog prosječnog četnika i geđu, ali još više ima budala u ovoj državi, koje plaćaju pljuvanje po sebi. Hrpa srpskih kretena u redakciji Novosti već godinama ruši državni poredak, ismijava državu, za to njihov gazda Pupovac vozi nove terence i slavi krsne slave sa braćom četnicima. Kako bi ta srbadija rekla, sa ‘ novokomponovanim’ antifašistima.

Žale četnici u ovom listu i hrvatske izdajice koje rade za njih; što Srbi nisu više opanaka ovdje prodali, jer i samo ime potječe od grčkog naziva za taj odjevni predmet. Čini se da je jedini srpski  izum-   srpski opanak,  kad seru po našoj državi, mogu se svi zajedno uhvatiti za gornji dio opanka.

Šaka jada koja ima jednu od najzaostalijih država, iako nisu imali rat, sada bi opet izazivala rat, kako bi nas mogli ponovo krasti, jer su sve kod nas i kod sebe pokrali. Najjadniji su ipak novinari Hrvati u redakciji tih bolesnika, koji rade za judine škude.

 

Lijepa naša haubico,Oj ti švapska cijevi mila,Stare salve djedovino,Da bi vazda sve pobila!

 Mila, kanonado slavna,Sila si nam ti jedina.Mila, kuda si nam ravna,Mila si neselektivna!

 Držićevom, Savskom teci,Vukovarskom asfalt dubi,Pred Lisinskim svijetu reci,Da topništvo Hrvat ljubi.

 Dok mu Meron suce sije,Dok mu ni Haag prijetnja nije,Dok mu Srbe grobak krije,Haubica nek’ sve bije!

Ovakve gluposti pišu Srbi u Novostima.

hop-portal.com