Sejo Saxon još jedan lažljivac koji priča da je antifašizam u ilegali

0
3405

seljo saxonSejo Saxon baš u skladu sa svojim afirmativnim umjetničkim imenom i prezimenom, dao je sam sebi ulogu u našoj zemlji, tumačenje antifašizma. Kad medicinska sestra Pernar može u nas tumačiti ekonomiju, nesvršeni student Sinčić može se natjecati za predsjednika, zato bosanac Sejo, više seljo, može tumačiti antifašizam. Neki dan smo saznali da i pevaljka Slađa je političarka. Izabrano društvo. Oko nas sami komunisti antifašisti, neki od njih i ustaše glume, pa je jasno da o ustašama i pozdravima govori baš komunistička elita.

Na skupu ispiranja mozga u Šibeniku, povjesničar Klasić i zamislite Sejo Sakson koji u svojim pjesmama se plače za Jugom i yugom 45, kojeg naravno ne vozi i ne pada mu na pamet, govore o antifašizmu i pozdravu za dom spremni. Klasić poput svog mentora Goldsteina narodu Šibenika grada objašnjava  kako su partizani  ubijali žene, djecu, zatvarali u rudnike, jer su na križnom putu bili četnici i ustaše. Pa može li ova zemlje više trpiti ta komunistička sranja?

Slovenski istraživači su priznali ogromnu ulogu slovenskih partizana, koji su ubijali sve redom i doslovno divljali nad ratnim zarobljenicima. Klasić poput Goldsteina pravda ubojstva civila da su to činili i u drugim zemljama. To je znanstveni pristup. Sejo sa svojom seljačkom muzikom i komunistički povjesničar, par snova.Takvim grad heroj Šibenik daje prostor za govor gluposti. Uz zvijezde petokrake u ikonografiji iza pozornice, Sejo seljačina provali da su oni u ilegali.

A sad malo o pozdravu. Inicijativa je krenula od bivšeg oficira JNA i hrvatskog branitelja Borkovića, znači niti jedan ustaša nije sudjelovao u povratu poziva. Što je jako zanimljivo. Isto tako jedan udbaški portal Dnevno već godinu dana sudjeluje u toj kampanji za dom spremni, iako je vlasnik imao isti portal sa velikosrpskom upravom u Beogradu i više se  ne zna kome je više dužan… Naivnost hrvatska nema granice. Komunisti, vlasnici crvenih knjižica govore i izmišljaju ustaše posvuda, a oni u ilegali… e Sejo, Sejo, ti kao i onaj Jergović otišao iz Sarajeva i nama soliš pamet sa Titom, koji je pobio svu hrvatsku inteligenciju, da se niti danas nismo oporavili.

U BiH bi dobio par šamara u prvom selu za takve gluposti, naravno mislim na hrvatska sela. Ovdje laprdaš o ilegali i pjevaš o najgorem autu na svijetu, yugu 45…licemjerno. U saboru sa crvenim knjižicama se časte imenom ustaša… tragikomedija.

hop