‘ŽIVI SHIT’ PROZVAO PREDSJEDNICU ZA NERAD, SREĆOM SVI ONI RADE I TO NAS SPAŠAVA

0
2531

SinčićPredsjednica se preselila u svoj ured u Pulu, što jako smeta Živom zidu.

Uz građane koji  su se okupili kako bi dočekali Grabar-Kitarović, Kolindu su ispred Doma hrvatskih branitelja dočekali i aktivisti Živog zida, koji su istaknuli natpise kao što su: “Zaustavite deložacije – to je Vaš posao!” i “Ne plaćamo te da se slikaš nego da radiš”.

Živi shit proziva predsjednicu što radi, ali hrpa lijenih uhljeba i nesvršenih studenata živi od donacija naivnih budala i očajnika u Živom zidu. 20 ureda imaju, plakate za autocestu, a svi nezaposleni…

Tako jedan od njih jučer nam je rekao da mu se Sinčić ne javlja a zatrpan je prekršajnim prijavama živozidaškim aktivizmom. Iako je svojevremeno dao posljednje novce živom shitu, sada više ne postoji za Sinčića kada je zatrpan prijavama za bezuspješno branjenje ovršenih.

Sinčićevim pulenima o radu predsjednice treba reći, predsjednica je podržala i pomogla u rješavanju RBA zadruga zajedno sa Damirom Kajinom.

Zanimljivo da žuti histerici nisu nikada protestirali protiv najveće kriminalne organizacije u politici HNS-e, u čijim prostorijama su nastali…Sve više otkrivaju svoj crveni tepih…ZIDOVI, MOSTOVI U POLITICI, SAMO JOŠ FALE TUNELI…

hop