Vlahović:’POZIVAM PUPOVCA NA SUČELJAVANJE DA VIDIMO TKO JE OD NAS OLOŠ, ON ILI JA!’

0
2830

PUPOVČEVE NOVOSTI OBJAVILE KOJI HRVATI SPADAJU U NIŠTARIJE I OLOŠ

 

vlahovic-slika-188x3001Gostovanje u TV emisiji Velimira Bujanca nakon šest godina nemogućnosti izlaska u javnost otvorilo je mnogima, a i meni mogućnost da kao opozicijski političar kažem hrvatskoj javnosti mnoge činjenice koje su tada , a na žalost još i sada umotane u velo tajne.

Koje su to novine, koji novinari i koji političar može za izrečeno mišljenje koje njemu ne odgovara isto okvalificirati kao ordinirani politički ološ. Novosti – osobne novine „čistunca,moralista i poštenjačine“ Milorada Pupovca to jedino mogu izreći.

Obzirom da se kao opozicija Pupovcu na tom spisku nalazim na 72. mjestu, abecednim redom, zadržavam pravo da  komentiram kao Nenad Vlahović, koji se usudio očešati o neuništivog i neustrašivog „vožda“ , koji je pored toga jedan od rijetkih čistunaca,moralista i poštenjačina. Istovremeno zaraditi na njima 6.500,oo kuna , a platiti troškove u milijunima, to je umijeće nemogućeg.

Pišem u svoje osobno ime , kao Srbin (  ne kao Hrvat) koji ima dužnost i obavezu da čisti korov u svojim redovima , da ga suzbije , ali bez pomoći USKOK-a,DORH-a i PNUSKOK-a to je otežano. Na sreću bude se ove institucije , a sve budniji su i porezni obveznici koji sve glasnije traže i zahtjevaju pokretanje postupka protiv onih koji postupak neće pokrenuti.

Osobno sam doživljavao da me vožd zaustavlja da izađem u javnost ( tv i novine), da ne mogu biti prisutan na bitnim skupovima i sastancima,  npr. Okrugli stol u Saboru  povodom manjinskih izbora jer jedino za mene i Stanišu Žarkovića nije bilo mjesta , mada smo uredno bili prijavljeni i pozvani . Da on ,srpski vožd, osobno juriša na moja statusna prava kao što je pravo na rad, da na kraju o sebi sve kaže u naletu neizlječive bolesti u poznatoj emisiji „ U zdrav mozak“, te kao da se desilo ništa nije. Da osobno juriša na kosti mojih i drugih predaka u Jasenovcu licitirajući za ono što njega jedino zanima, dovodi srpsku zajednicu u konačnu minimizaciju i vlastito uništenje , a što mu je ubiti osnovni cilj.

Tko je ovdje ništarija i ološ ? Pa to nije teško utvrditi !!

Osobno sam ga u nekoliko navrata pozvao na sučeljavanje 1 na 1 , a i sada ga pozivam. U nekoliko navrata prozvao sam poštenjačinu,moralista i čistunca da odgovori na tridesetak pitanja koja interesuju Srbe u Hrvatskoj, ali do sada odgovora nema. Da, odgovor se daje tužbama i to dvjema materijalnim i krivičnim! Zbog čega,zbog verbalnog delikta koji nakon 26 godina ponovno vraća dotični čistunac,poštenjačina i moralista koji bi u EU parlamentu isto to propagirao.

Ponovno pozivam osobu „ zdravog mozga“ , nezamjenjivog i neuništivog vožda, duplog žbira protiv zajednice kojoj pripada , ako je uopće Srbin da izabere po vlastitom izboru TV kuću i prihvati moj poziv za sučeljavanje.

Ne , nemojte živjeti za taj događaj jer vožd na papiru neće doći, sigurno neće doći jer je strašljivac,jer se boji istine, jer ga Nenad Vlahović-„ništarija i ološ“ čeka sa činjenicama  koje ga proglašavaju za najništarijom i najološijeg u Republici Hrvatskoj kao i bližoj i daljoj okolici.

 

Nenad Vlahović,predsjednik Srpske pravedne stranke