‘UGROŽENI’:PUPOVČEVI SRBI DOBILI 8 MJESTA POM. MINISTRA, SRPSKA CRKVA DO SADA IZVUKLA POLA MILIJARDE!

0
5815

Plenković kaže da su sve oko njega profesionalci iz sustava, a sustav u BANANI! Prema kumrovečkom modelu vladanja državom srpska manjina će dobiti 8 mjesta zamjenika ministra i jednu državnu tvrtku. Mjerilo je kumrovečka pripadnost uništavanja države. Milorad Pupovac koji po svjedočenju predstavnika SPS stranke nema pokrića za podizanje 2 milijuna kuna u poslovnim knjigama SNV-a, samo Srpsko nacionalno vijeće nema pokrića za 450 000 kuna sa bankomata i to su uspjesi s kojima će krenuti Pupovac u nove krađe u režiji Plenkovića… vjerodostojno. U  Saboru tvrdi Pupovac da su Srbi ugroženi.

Srpska crkva od srpske vlade ne dobiva niti kune, kod nas 17 milijuna kuna godišnje, što znači oko pola milijarde do sada, pa ispada da sa našim novcem održava cjelokupnu crkvu na terenu ex Jugoslavije, iako je sa njima Ivica Račan potpisao nepravilan ugovor. Hribar iz HAVC-a dodjeljuje nekom Ličini 3,2 milijuna kuna za film “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, iako bi bilo pametnije da se zove posljednji Hrvat. Ličina, također Srbin, likuje zbog dobivenih milijuna iz HAVC-a na svojem fb profilu s četničkim pozdravom (sprem´te se, sprem´te).

Predsjednik svih novinara Srbin Pupovac je vladar i pljačkaš ove zemlje, srpska crkva je glavna za sve pravoslavce, na HRT-u glavna faca opet Srbin, a kada neki Srbin oženi Hrvaticu, kao u slučaju na Banovini, njegovi sunarodnjaci ga žele izbaciti iz sela…ugroženost samo takva…

Hrvate u Vojvodini nasilni Srbi tjeraju da se izjašnjavaju kao Bunjevci, ukidaju im radio, knjige na Hrvatskom i nema ih nigdje značajno u vlasti.

HOP