VUČIĆEV ČOBAN BOŽOVIĆ PRIJETIO USRED ZAGREBA HRVATSKOJ VLASTI

0
7715

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova priopćenjem je reagiralo na izjave Vladimira Božovića, izaslanika srbijanskog premijera, na domjenku Srpskog narodnog vijeća. Božović se osvrnuo na Plenkovićevu izjavu da će Vlada 2017. godine pokrenuti dijalog o prošlosti, ponovivši riječi premijera Aleksandra Vučića ‘da se nadamo da nikada više neće biti Jasenovca, da nikada više neće biti Oluje, da nikada više neće biti ubijanja ni progona’

I zato je Vučić išao po 6 krševa MiG 29 u Rusiju, a kako doznajemo i dedeerovka Merkelica poklonit će srpskoj luđačkoj vlasti po koji helikopter da ojača hrpu zločinaca i manijaka na vlasti u državi kojom vladaju ubojice i zločinci. To je izuzetno mudar potez Nijemaca koji sve više liče na skupinu izgubljenih klaunova, koji pune zemlju izbjeglicama i podržavaju zločinačke režime u regiji.

Izaslanik zločinca Vučića, koji je osobno napravio pokolj na židovskom groblju u Sarajevu, te je godinama bio pod zaštitom najpoznatije ljudske zvijeri Vasilja Vidovića, koljača civila u Škabrnji i  koljača sa Ilijaša našao je Hrvatskoj držati lekcije, ne spomenuvši niti jednom riječju Vukovar, Škabrnju i mnoga druga mjesta gdje su operirali i ubijali današnji politički rukovodioci Srbije.

Zanimljivo da ovaj politički otpad iz Srbije tumači javnosti kako naoružavanje Srbije će spriječiti novu Oluju. Taj politički debil Božović zaboravlja kako je tada Srbije imala deset puta više oružja od Hrvatske, a o zrakoplovstvu da i ne govorimo, pa je kao takva bila potučena do nogu. Danas je u znatno gorem položaju.

Usputna predstava za javnost u HND-u trebala je prikazati Pupovca kao mirotvorca, koji nije za ovakvu retoriku Božovića, što je apsurd, jer baš taj lik iz srpske politike već godinama gadi srpsko-hrvatske odnose i baš njega hrvatska politika kontinuirano nudi kao rješenje. Godinu dana već objavljujemo podatke o njegovom kriminalu, kao i kriminalnoj povijesti njegovih najbližih suradnika, da bi danas iz njega naši kontrolirani mediji napravili mirotvorca.

Plenković je iz HND-a izašao kao guberner srpske kolonije, u koju je došao izaslanik čobanske zemlje, kako bi nama krojio četničku šubaru. Ispao je zadnji jadnik na ovom četničkom piru, a Pupovac uljuđeni političar koji smiruje tenzije. Zemljo otvori se.

Pupovčeva klika nas potkrada, SPC potpnuo nezakonito troši naš novac, financira kompletnu svoju crkvu i na kraju usred Zagreba srpski čoban Božović pljuje po našoj državi, dok se naš gradonačelnik uvlači u guzicu SPC-u. Na ovom srpskom derneku mržnje i primitivizma potrošeno je samo za hranu oko 50 000 kuna, a koju je opslužio restoran iz Gorskog kotara, pa se računa sa pićem da je potrošeno oko 10000 eura.

Hrvatski komunjarski skup još jednom je pao na koljena pred čobanima iz Srbije. Hrvatskoj treba hrvatska vlast, a ne skupina komunjara koja je pokrala zemlju, jer kao takvi postajemo laki plijen srpskih čobana.

HOP