Plenković ‘sredio ‘ Pernarušku’ u Saboru, ali je zaboravio oprati Pernarova najboljeg frendića Pupovca

0
3163

Saborska rasprava bradatog Pernara završila je pljuskom premijera. Plenković se naljutio na Pernara i poručio ruskom klaunu Pernaru da neće dobro proći na izborima jer će ga on srediti vjerojatno svojim supermačem poput sport Bilija.pernaruska

Nije Plenković spominjao najboljeg frendića od Pernara Pupovca i njegov populizam, već se zadržao na Pernarovom populizmu, a narod bi rekao sraćkanju gluposti. Plenković je divno oprao ovog bezveznjaka, koji više ne zna niti čiji član je stranke, ali nevjerodostojni Plenković nikako da uvid pupovčev populizam koji podržava dok napada sirotog Pernara, Dalićkin sukob interesa, jer je njen muž visokopozicioniran u INA-i i tako je i sam ispao veliki populist. U raspravu se uključila SDP-ova Vegeta koja se miješa u sve i dosoljava, Klisović, uzeo je u zaštitu Pernara bezveznjaka i silno se zbarnuo oko sudbine ovog neradnika, šarlatana, falsifikatora i prevaranta, koga je s pravom prozvao premijer nevjerodostojnih Hadezeovaca. Klisovoć lije suze nad  Pernarom, jer će demokracija patiti ako se nevjerodostojni premijer obračuna sa falsifikatorom i varalicom Pernarom.

Pernar je poznat po izjavi da je najpošteniji domoljub u Hrvatskoj Pupovac, s čim se očito slaže i Plenković, dok se nakon te izjave N. Vlahović okreće po krevetu od muke, a naš famozni Marko Jurić na to zna jedino pametno reći ZDS.

Jadna je zemlja koja ima ovakve političare i njihove novinarske sluge…

HOP