Pupovac zabrinut jer Kolinda ne voli četnike!?

0
1044

pupiMilorad Pupovac, moralna vertikala prosrpske politike u Hrvatskoj digo se na stražnje noge. Razlog jasan, pobjeda Kolinde Grabar Kitarović. Plaši se i on kao i Mesić Kolinde. Kolinda je za njih dvojicu cat woman. Pupovac ima svoj razlog, boji se Kolinde da će zaustaviti ulazak Srbije u EU. Kao i svaki drugi  Srbin u Hrvatskoj, jede i pije u Hrvatskoj, dobiva plaću u Hrvatskoj, ali najviše brine o majčici Srbiji.

Pupovca brine što Šešelj neće  moći otvoreno prodavati četničiju, što Nikolić neće moći uvaljivati ćirilicu Hrvatima Vojvodine, te po njenim obećanjima kao predsjednica ,ona želi drugačiji put Srbije. Baš šteta, Pupi bi rado priče o četnicima među narodom, jer su i braća Pupovac završila u toj bandi nasilnika. Kako sada on može razvijati pozitivno četništvo? Kolinda mu ne da. Njemu su frajeri samo oni sa masnim bradama i dugom ćupom. Još ako smrde na luk, to je najlakši put u EU.

Sigurni smo da i EU voli takve, kad pušta iz zatvora četnika Šešelja sa govornom falingom…i sada to kvari neka plavuša. Prestrašno. To treba riješiti. Mora se ona ugledati na Josipovića. On je volio srpsku glupost i primitivizam više od svojih kompozicija. Ipak je Josipovićeva žena iz njihovog tzv. bijelog grada. Koji je bijel samo pod snijegom.

Boji se Pupi da će netko povezati zločinca Nikolića, Vučića, Šešelja,  sa Vasilijem Vidovićem, koljačem iz Škabrnje i BiH-e. Možda netko u onom blentavom Haagu poveže ovoga sa ulogom njihovog tjelohranitelja… tko zna… a onda bi se moglo zbrojiti dva i dva… To Pupovca najviše muči…

Žali Pupovac mali nad potočićem tim, što  Josipović i Mesić nisu s njim, plače,  plače Pupovac za Josipovićem tim… Zaključak jasan, nedaj bože Hrvatsku dati nekom drugom osim Srbima.

hop-portal.com