Tragedija obitelji Paradžik je dokaz da živimo u Velikoj Srbiji

0
2229

Pusić NikolićAko prolazite Savskom ulicom i gledate kako se smrzavaju branitelji, jasno je svakome kako se  oni  nisu za takvo zlo borili. 2600 samoubojstava branitelja je iscenirano nebrigom države. Mediji odurno pljuju po braniteljima. Nazivaju ljude bez ruku i nogu privilegiranima!? To može samo zadnji pokvarenjak napisati. Ipak takvih ima koliko želite. Koga oni zastupaju? Temelje Velike Srbije. Vlast ide tako daleko da u nekim segmentima je izjednačila teroriste i branitelje. U Glini posao dobivaju teroristi i pobunjenici.  Za Vukovar malo tko je odgovarao, za Škabrnju još manje. Čak je glavni ubojica Mile Radak pušten sa suda… U vladi su bili teroristi Stanimirović i bratja. To su sve dokazi o stvaranju Velike Srbije u strukturama države.paradžik

Ipak najveći dokaz je Ante Paradžik. On je prvi bio za samostalnu Hrvatsku, kada je Tuđman bio za konfederaciju. On je prvi Tuđmana upozorio da će udbaši u hrvatskim redovima uništiti zemlju. I za to platio glavom. Danas naš glavni grad nema niti jednu ulicu u slavu Ante Paradžika. Nema je niti Zagreb, niti Split, niti Rijeka, niti Šibenik, niti Dubrovnik. Samo Osijek. Nema njegovu ulicu niti grad Sesvete, gdje je Paradžiku oduzet život. Toliko o poštovanju ovoga političkog velikana.

Država koja je preko svojih policajaca ubila Paradžika nije nikada razjasnila ubojstvo. Kako se pobrinula za obitelj Paradžik? Nikako. Starija kćer je dobila posao na jedvite jade. Mlađa uz magisterij tek povremeno radi u trafici. Nije li to sramota? Zašto je sin Mislav počinio samoubojstvo? Zbog države jadnika. Prvo mu je ta država mučki oduzela oca, a onda i pravo na pristojan život. Što to znači? Mislav Paradžik je završio pravni fakultet. Poslije pravnog fakulteta trebao je obaviti stažiranje. Nije to nikada uspio obaviti. Do svoje 37 godine niti jedan odvjetnik u ovoj zemlji nije ga htio primiti na stažiranje. Baš niti jedan, pa ni oni vrli desničari sa televizije, koji se kunu u domoljublje. Poput kuge su širili odbijenice za njegov posao. Nije se moglo tako živjeti. U bijedi. Za koga se borio njegov otac? Za Hrvatsku. Tko ga je ubio i oduzeo pravo na rad obitelji Paradžik? Velika Srbija, koja se samo  deklarativno naziva Hrvatska. Preko josipovićevih srpskih savjetnika, većine Srba u milanovićevoj vladi, provodi se posljednji korak prema uspostavi administaracije Velike Srbije. Zato su sdepeovski birači i autobusi beogradske adrese.

Vrištanje svih posrbica na Kolindu G. Kitarović je samo iz razloga, što je rekla da treba vratiti dignitet Hrvatima. Koliko će biti tog digniteta, mislim da bi prvo trebala  predsjednica pokazati prema obitelji Paradžik.

Igor Drenjančević

hop-portal.com