Keleminec: ‘Ujedinjenje pravaša nije pravaški kišobran, već kišobran HDZ-e!’

0
1993

027A-HSP je ovu subotu održao tribinu u Bjelovaru. Dražen Keleminec zajedno sa najužim rukovodsvom obišao je simpatizere grada Bjelovara. Na samoj tribini  bilo je puno mladih ljudi, što je znak perspektivnog programa A-HSP-a, kao stranke. HOP.hr bio je prisutan u medijskom smislu, prepoznavši još jednu zanimljivu temu.

Naglasak tribine je u  raskrinkavanju medijske igre vodećih stranaka države. Novinari okrenuti HDZ-i počeli su širiti tezu o ujedinjavanju svih pravaša, prema izlaganju Dražena Keleminca. Prema njegovom mišljenju tzv. desnica baca probne balone, kako bi zapravo uništila stvarnu desnicu, kao što su nekada Frankovci i Folnegovićevci zatrli put Ante Starčevića. O čemu se zapravo radi?

„HDZ-a je svjesno stvorila svoje satelite; HSP-a danšnju pod rukovodstvom masona Srba, HČSP-a, i HSP AS. Daje im svoju infrastrukuru, pomaže kod izbora. I sada HDZ-a hini ujedinjenje pravaša. Njihovi mediji stvaraju lažnu priču ujedinjenja, a zapravo se radi o ‘HDZ trabantima’. A-HSP odbija ujedinjenje pod kapom HDZ-e i postaje krivac neujedinjenja. To je naravno laž da se itko ujedinjuje. Mi jesmo za ujedinjenje, ali samo pravaša. Bez HDZ-e. Inače to nije pravaški kišobran, već kišobran HDZ-e.“- rekao je Keleminec u svome obraćanju javnosti. „Nije li čudno da miljkov HČSP-a odlazi na mise za poglavnika Antu Pavelića, a Karamrko je protiv toga;  što u prijevodu znači da HČSP je zastranio prema nelogičnom putu karamarkove svite“- nastavio je Keleminec.026

A-HSP je upozorio na ogroman broj općina, gradova i županija, koje plaća narod. Takav glomazan aparat, kao i saborske mirovine su teret gladnom narodu. Ovakvu političku konsrukciju vodeće stranke su napravile u svrhu stvaranja odane mase birača. Državni službenici moraju za njih glasati, da bi zadržali posao.

Prijedlog   pravaša je  kontrola dolazaka na posao saborskih zastupnika, jer je često sabornica prazna, a služi isključivo za svađu. Uvođenjem discipline, zastupnici bi počeli dolaziti na posao. Zapravo svi ti vijećnici, općinski čelnici i sabornici su vojska HDZ-e i SDP-e, mašinerija za izbore. I zato nitko ne može doći do izražaja na izborima, rekli su pravaši.

SDP-a i HDZ-u pravaši su označili kao istu bolest. Podržavaju obećanja Kolinde Grabar Kitarović kao nove predsjednice, ali ako ne uspije  njena inicijativa, poglavito o zapošljavanju, A-HSP će isto postaviti šator, ali pred njenim uredom. Obećanje nove predsjednice da će Hrvatska biti nova Švicarska, dobro je nasmijalo pravaše. Iako  retorikom nova predsjednica  puno je draža pravašima od posrbice Ive Josipovića, pravaši od nje traže konkretna djela. Narod je očajan i više nije vrijeme za čekanje. Poljoprivredu su uništile obje vodeće stranke, pa sada po pravašima uvozimo trećerazredno meso i hranu. Sve u interesu bankarskih lobija.

A-HSP smatra sebe jedinom pravaškom opcijom. Uvijek su samostalno izlazili na izbore i tako pokazali da nisu trabanti HDZ-a. Sebe doživljavaju neželjenim za vlast, baš kao što je neželjena obitelj Paradžik. Samoubojstvo Mislava Paradžika za njih je indikativno. Nesretnom mladiću niti jedan odvjetnik, a s tim u svezi poglavito oni tzv. desničarski, nisu htjeli osigurati stažiranje godinu dana do njegove 37 godine. Gladan i bez ikakve perspektive, bez ikakve mogućnosti da osnuje obitelj, počinio je samoubojstvo, kao i mnogi Hrvati. Genocid nad Hrvatima posrbice čine danas puno perfidnije. Gotovo jedank broj stanovnika Splita,  broj je iseljenih mladih Hrvata. Porast samoubojstava je znakovit. Ovaj  genocid jači je  i žešći nego 17000 pobijenih od srpske ruke u ratu.

Zato je A-HSP krenuo u stvaranje stranačke vojske, koja se neće  naoružavati, već svojim djelovanjem spriječiti letargiju i osnažiti bilo hrvatskog naroda. Osnivanjem ‘Hrvatskih domoljubnih snaga’, A-HSP-a  kreće u političku obranu Hrvatske, suprostavljajući se vojsci HDZ-SDP poslušnika.

hop-portal.com