Komunistički mediji natjerali policiju da ponovo ispita Keleminca

0
778

Obavještavam sredstva prioćavanja da je u utorak 25. 02. 2015. PP Koprivnica stupila sa mnom u kontakt rkeleminecadi dolaska na informativni razgovor u svezi mog pjevanja Hrvatskih pjesama ” Marjane, marjane” i ” Evo zore, evo dana ” ispred Koprivničkog suda u Koprivnici.

Znači sutra 26. 02. u četvrtak dolazim u Policijsku postaju Koprivnica i ponovno ću potvrditi da sam sa tim pjesmama branio i bio sprema dati život za Hrvatsku 1991. godine. Sa tim pjesmama  branili smo  Hrvatsku i ja se tih pjesama neću odreći.
Ove pjesme napadaju upravo oni koji su 1991. godine bili protiv Hrvatske i koji danas zdušno podržavaju komunizam , titoizam, boljševizam i četništvo u Hrvatskoj.
Hrvatska policija  danas dozvoljava nošenje Jugoslovenskih i četničkih zastava po Hrvatskoj, dozvoljava njihova slavlja kao BAL VAMPIRA gdje veličaju pokolje nad Hrvatskim narodom.
Ovo je moj protest, jer mi branitelji smo stvarali DEMOKRATSKU HRVATSKU , ne neku komunističku Jugoslaviju. U Demokratskoj Hrvatskoj ja imam pravo na svoje mišljenje i pravo na svoju Hrvatsku pjesmu.
To mi DRUGOVI nećete oduzeti, ne bojim se vaše represije kao  niti vaših tenkova 1991. godine. UBITI ME MOŽETE, SLOMITI ME NEĆETE !
S novom prijavom ja ću ponovno pjevati navedene pjesme je u ZAKONU NEMA ZABRANA TIH PJESAMA !
Na kraju pokažite mi dokaz presude da su Francetić ili Boban ratni zločinci drugovi partizani ? Toga nema ! Tako ste  Gotovinu i Markača lažno klevetali da su zločinci !
Jasno , sve je jasno !
Kad počnem pjevati ” LIJEPO LI JE HRVAT BITI ”  drugovi partizani, stanimirovičevi četnici  krenite u vaš novi krvavi pir ? Ja sam spreman, obranu sam naučio 1991. godine…
Dražen Keleminec