Hrvatska ima desnicu, ali srpsku. Pupovac je jedina prava ekstremna desnica u Hrvatskoj!

0
969

milorad-pupovac-stanimirovic-102Pravaši sanjaju svoju desnicu, ali su više nadrobili udbaša među svoje članove, nego desničara. Jedni su sa Karamarkom, jedni su sami, a jedni čekaju svog mesiju Paragu. Onog istog; kojeg u politici nema godinama na neki suvisliji način… niti je on mesija, niti su pravaši neka sila. Podijeljeni kao šaka jada, prepustili su desnicu Pupovcu.

Hrvatska ima desnicu, ali srpsku. Pupovac je jedina prava desnica u Hrvatskoj. Gluplje ne može biti. Dok se pravaška šaka jada svađa   za 0,7 % glasova i iz naftalina vadi Paragu, kao što je nekada HSLS-a vadila Budišu (bez uspjeha), do tada Pupovac razvija jednu jaku srbo-četničku stranku. Ona okuplja po Glini, Petrinji, Gvozdu, Vojniću bivše teroriste, o čemu smo već pisali. Dva brata Pupovca su bila isto teroristi i sasvim je jasno da je Pupovac ekstremna desnica u Hrvatskoj. To  jedino naši mediji ne shvaćaju, jer zapravo kooperiraju sa Pupovcem. Pupovac kao ekstremist ima zaštitu vlasti, politike, dok pravaške kvazi ekstremiste progone… Iako među pravašima nema ekstremista i oni su male bebe za Pupovca. Doslovno.

Pupovac provali da je Oluja zločinačka akcija i nikom ništa. Pupovac provali da je u nekim jamama tisuće ubijenih Srba, a nije niti jedan, pa opet nikome ništa. Pupovac provali da je u jami desetke tisuća ubijenih Srba, a u samu jamu da je dupkom puna ne bi stalo 800 leševa. Pupovac provali brojku mrtvih u Jasenovcu 5 puta veću i ponovno – nikom ništa. Politički ekstremizam, koji plaća država.

Imaju srpski ekstremisti novac, svoj tisak, umočeni su  u banke, umočeni u vlast, pa i Sabor. Pravaši sjednite i učite što je desnica, jedinstvena i umrežena. Umjesto dobre organizacije, pravaši su uspjeli zajedno sa tzv. domoljubima natjerati Bušića na samoubojstvo. Pravaši su svojom neslogom šake jada natjerali i sina Ante Paradžika na samoubojstvo. Reći će neki to je sve greška države. Ne, to  je slika vaše odvratne nesloge. Još od doba frankovaca ponavlja se isti scenarij sa pravašima. Šaka jada, koja  jedino u domovinskom ratu nije to bila i koja je jedino tada blistala hrabrošću. HSP-a je uništila nesloga. Zar nitko nije mogao pomoći obitelji Paradžik? Zar nema niti jednog pravaškog odvjetnika koji je mogao primiti Paradžikova sina na stažiranje? Posao? Prestrašno. Koliko se branitelja pravaša ubilo? Hosovaca? Gdje su bile pravaške stranke? Solidarnost je bila samo sa Đapićevom trbušinom. Priča o nekoj ljutoj pravaškoj travi je teška bedastoća.

Koliko se pupovčevih četnika ubilo? Njegovi ekstremisti hodaju mirno i zbog pravaške podijeljenosti. Pravaši su svojom neslogom dali priliku ekstremistu Pupovcu da preuzme hrvatsku desnicu. Hrvatska tako ima prosrpsku vlast, sa više srpskih ministara nego hrvatskih, te srpsku ekstremnu desnicu, kao da smo u SAO Krajini. I tko je uvijek kriv pravašima? Tuđman. On, odavno pokojnik, je kriv što se ubio Bušić ili Paradžik. Njihove odgovornosti nema. Đapić sa crvenom knjižicom je bio bolji od bilo koga. Pogledajmo udbaše na čelu majušnih haespeova, pa  valjda je svima jasno, da te protuhe nisu birali svemirci, nego pravaši. Ako su nametnuti ti tipovi, onda pravaštvo ne postoji. Čast iznimkama. 

Igor Drenjančević