GOTOVO JE- SRBIJA JE FAŠISTIČKA DRŽAVA!

0
906

vojvoda_VASILIJE_VIDOVIC_VASKE_1993_I_2012_01Gotovo je, ako su neki gajili iluzije da se Srbija demokratizirala, posve je jasno da to nije slučaj, tamošnji Viši sud u Beogradu rehabilitirao je četničkog, fašističkog zlikovca, Dražu Mihailovića. Ovome ne treba komentar već je potrebna reakcija, s obzirom da su ovo očekivali svi, osim naših veleizdajnika. Naime, povucimo paralelu, ako je Srbija rehabilitirala Dražu Mihailovića zašto Hrvatska to isto ne bi učinila s Antom Pavelićem? Vjerojatno zato što je Hrvatska, unatoč veleizdajnicima, donekle normalnija zemlja. No, to ne znači da moramo šutjeti i pokloniti se fašistima.

Hoće li Hrvatska napokon reagirati tako da povuče svog veleposlanika iz Beograda i da, ako treba, prekine diplomatske odnose s fašističkom državom, ili će nam i dalje političari i lopovski mediji u Hrvatskoj prodavati ‘suživot s fašistima’ kao ideologiju bez koje nema života? Naime, Srbijom vladaju fašisti, Nikolić, Vučić i Miloševićev komunist, Ivica Dačić, ako je tome tako je li ovaj pravosudni cirkus u Srbiji mogao drugačije završiti?četnici

……….

Rehabilitacijom četničkog zlikovca, je poništena presuda iz 1946. godine, kojom je Mihailović osuđen na smrt, kada su mu oduzeta sva građanska prava.

Odluka suda da usvoji zahtjev za poništenje presude i rehabilitira razbojnika u Srbiji je ocijenjena povijesnom, što je skandal nas skandalima. Odluka suda je konačna i ne postoji mogućnost žalbe, s obzirom na to da postupak ima samo jednu stranu. Mihailoviću su ovom odlukom vraćena građanska prava.

Sudac Aleksandar Trešnjev, očito fašist, rekao je da je sud usvojio zahtjev za rehabilitaciju i poništio presudu kojom je Mihailović 15. srpnja 1946. godine bio osuđen na smrt, a dva dana kasnije pogubljen, navodno su posljednji ostaci ovog ubojice ‘sahranjeni’ negdje na Adi Ciganliji, tamo gdje neki hrvatski novinari piju, da ne kažemo loću.

– Dragoljub Mihailović smatra se neosuđivanim – rekao je sudac Trešnjev, posle čega je dobio buran pljesak fašista iz publike u sudnici.

Sudnica u kojoj je rehabilitiran fašistički zlikovac je bila krcata, a u zgradi su bili i pripadnice organizacije ‘Žene u crnom’, lider  fašističke Srpske radikalne stranke,  ratni zločinac Vojislav Šešelj, osuđivani član ‘Obraza’ Mladen Obradović, i mnogi drugi s četničkim obilježjima.

izvor tinolovka