AKO NA VAS I NA VAŠ STAV I MIŠLJENJE ILI NA VAŠU OBITELJ VRŠI UTJECAJ MEDIJ – ZRELI STE ZA ŠUMU

0
967
sllovoU Hrvatskoj sveto slovo H u značenju nosi povijesno U/NDH i Domovinsko obrambeni rat za slobodnu i nevisnu Hrvatsku.
Hrvati su iznašli način kako povijesnim nakaradama stati U kraj! Domoljubi govore i u pisanom obliku istaknu slovo H kako bi prodisali hrvatskom abecedom nad srpskom azbukom. Hrvati iako Hrvatska gramatika ima pravilo pisanja “Malo početno slovo“ pišu veliko slovo H pri pisanju riječi koje označava pripadnost i značenje svega Hrvatskog stvarajući novo gramatičko pravilo koje Hrvatski jezikoslovci moraju prihvatiti i uvrstiti kao pravilo.
Zašto i kako je nastalo novo Hrvatsko gramatičko pravilo slova H:
1. Tisućljetno tlačenje Hrvatske i tuđini na vlasti u Hrvatskoj,zatirana je Hrvatska riječ naroda
2. Velikosrpske težnje u teritorijanom smislu s izričitim napadom na Hrvatski jezik u vrijeme vlasti totalitarnog komunističkog zločinačkog režima i nasilno uvođenje srpskog jezika u obrazovnom sustavu u Hrvatskoj
3. Hrvatska je nasilno uvedena u EU jer većinski Hrvatski narod nije bio od Vlasti informiran a nije ni danas, Hrvatski narod nezna što znači ulazak u EU i koje promjene nosi Hrvatskoj i Hrvatskom narodu, Hrvatki narod osjeća kako je okupiran i kako mu je iznova nametnuta tuđinska vlast – A najava Regiona i sve učestalije korištenje tog naziva ključni je razlog naglaska na Hrvatstvo i sveto slovo H
• Hrvati imaju potrebu istaknuti svoju odanost Hrvatskoj i u pisanom obliku. Zbog nacionalne osviještenosti Hrvatski narod u naglašenom htijenju postaje promotor Hrvatske kroz naglasak na slovo H kao značenje u očuvanju i zaštiti Hrvatskog nacionalnog interesa i Hrvatske pripadnosti Hrvatskoj u svakom obliku postojanja.
 Hrvatki narod osjeća kako je okupiran i kako mu je iznova nametnuta tuđinska vlast.vlada

AKO NA VAS I NA VAŠ STAV I MIŠLJENJE ILI NA VAŠU OBITELJ VRŠI UTJECAJ MEDIJ – ZRELI STE ZA ŠUMU

Za vrijeme tolalitarnog komunističkog zločinačkog režima nisi se smio baviti magijom, prostitucijom, nisi smio biti homoseksualac i da ne nabrajam što sve nisi smio, ali bilo je magije u zatucanim sredinama i nikad se nije iskorijenila, iako nije medij bio dostupam, prostitucija je doživjela vrhunac od seoskog yebarluka u kuruzi do gospode što su odlazili gdje se svijetlio crven fenjer, a homoseksualci su obnašali osjetljive funkcije, TV, Hrvatska pošta, direktori tvornica i ini …

Homoseksualci su imali i svoj caffe Bazzar u Zagrebu i druga znana mjesta dakle koji medij je tada ljudima isprao mozak i nametnuo im sve navedeno. Vi koji nalazite krivnju u MEDIJIMA opravdanje vam je za amoralnost, glupost, neukost, perverziju, neznanje i krivnju nalazite u utjecaju medija.
Vrijeme je prihvatiti činjenicu kako smo mi i naša obitelj , razina morala i znanja mjerilo i red vrijednosti kvalitete stava i mišljenja naroda.

Carmen Tomašić