HOP.hr: Sladoljev je put za zdravi Imunološki zavod, ostali su fiziološki otpad

0
1094

sladoljevImunološki zavod je postao predmet sprdnje ove vlasti… kao i one prethodne. Sve je jasno iz njihovog djelovanja. Kako se to očituje? Štiteći sumnjive upravitelje zavoda… Oni odlaze na druge položaje, bolje, sigurnije, a oni koji ih prozovu ostaju gladni u svome bezdanu. Čitam članke o Imunološkom zavodu, novinari postavljaju pitanja, pa opet pitanja, a nije vrijeme pitanja nego prozivanja i istine. Normalno novinarstvo ovdje ne uspijeva….pa krenimo redom.

Imunološki zavod je upropašten djelovanjem pojedinih upravitelja zavoda. Gdje su sada oni ?  Izvjesni Gajski, kojeg su prozivali, nestao je u Hitnoj, kao šefić… nije dosta upropastio pa mu treba još jedno šefovsko mjesto… Imunološki je pod njegovim vodstvom držao skupocjene strojeve u štalama koje prokišnjavaju…on je obnavljao zgradu da nije ništa obnovio… uglavnom trudio se sve uništiti, plaćati nekakve nepostojeće stvari,a  nije imao novaca po svojoj priči,  htio je uzgajati konje, gaditi neke štale,dok se  zavod  raspada i izgleda kao krapinska špilja nakon njegove terapije obnovom… To vam je jedna sitnica. Ima toga koliko hoćete u toj priči o Imunološkom. Tko tome čovjeku uopće daje da radi?

I što se sada događa? Svi takvi muljatori su negdje postrani. Ne čuje se za njih. Mirno žive. Imaju svoje pulene… nekakve glasnogovrnike u propalom Imunološkom zavodu. Hrpa pokvarenjaka koja sad lovi u mutnom…  Javljaju se sindikati, polusindikati, pametnjakovići, prepametni mediji, ali Imunološki propada. I koga proziva ekipa koja ništa ne radi?

Oni svi još nemaju pojma tko je kriv. A krivci su jasno i glasno pobrojani od strane Srećaka Sladoljeva. Sindikalna povjerenica EKN-a ne zna otkuda smrdi, ali bi rješenje… ma ne zanima nju rješenje, jer i ona zna tko je kriv, ali šuti. On kao i većina klimavaca bi razorila ideju da narod kupi i otkupi svoju pokradenu imovinu. Visia Croatica je jedini spas za zavod, a ova povjernica Lidija Jagarinec je okrenula ploču, što znači ne želi spas. Tko se bori za Imunološki zavod? Srećko Sladoljev. I nitko više. Tko je sa njim, on je za spas, ostali su guske u magli. A gusaka je previše, magla je predugo, od kada se spustila iznad zavoda.

Zašto Sladoljev? Čitajući tisak, gledajući u oči tom čovjeku vidi se žar u očima, ostalim je dovoljno zviždanje po Markovu trgu.  Zato me iritira kada tog čovjeka zovu zviždačem. Zvizdače predvode naši tragikomični sindikati, ljudi nose one idiotske kapice od papira na glavi i zvižde po ulicama kao hrpa klinaca u vrtiću. Koga to može interesirati?

Sladoljev je pokrenuo inicijativu za spas, ideju, on je napravio tisuće intervjua, dok su svi ostali vodili dvije nacrtane ovce preko pješačkog. Sladoljev je oznka za zdravi Imunološki zavod i zato  je on problem. Ovakve sindikalne spodobe nisu, jer se mijenjaju prema vjetru, HOP.hr i udruga poduzetnika i obrtinika koju predstavljamo stala je uz Sladoljeva.

urednik

Igor Drenjančević