Kristina Ćurković: ‘Ne dajte da vas varaju i peru mozak HDZ i SDP’

0
995

kristina ćurkovićSvi znamo da SDP podržava ‘paradu nemorala’ koju nameću silom svake godine (kao i zakone koje agresivno mijenjaju i dobro nazivaju lošim, a loše dobrim), međutim prva takva parada u Splitu 2011. ,koja je doslovno silom progurana protiv volje naroda uz čak 600 nasumice privedenih ljudi sa ulice (mnogi maloljetni, mnogi su išli na ispovijed jer su imali krizmu, mnogi samo u prolazu…) je sprovedena pod vlasti HDZ-a, iako je ocjenjena visokorizičnom.

Tadašnji ministar unutarnjih poslova, Tomislav Karamarko,  se zdušno potrudio da sve prođe u najboljem redu, osiguravši vojsku specijalaca u svakoj ulici u gradu, blokadu grada i nemogućnost obavljanja ikakvih djelatnosti u gradu, vodene topove, pse, nekoliko helikoptera, vojsku policije u civilu i milijunske troškove toga svega, što se po zakonu nije smjelo niti održati zbog procjene visokog rizika i spomenika nulte kategorije gdje se to i odvijalo.

Ne dajte da vas varaju i peru mozak HDZ i SDP. Provode istu politiku koju će gurati milom ili silom.A taj smo scenarij već vidjeli.

Kristina Ćurković