U Južnoj Africi sa tribina se vijorilo mnoštvo zastava Njemačke sa kukastim križevima, FIFA nije reagirala

0
913
kukBEOGRADSKI BLIC POZIVAJUĆI SE NA PISANJE TALIJANSKIH MEDIJA TVRDI U DANAŠNJEM BROJU DA HRVATSKA MOŽE DOBITI JOŠ JEDAN MEČ NEIGRANJA BEZ NAVIJAČA U NASTAVKU KVALIFIKACIJA. OD PUSTIH SNOVA IZRODA PRODATIH ZA JUDINE ŠKUDE O NEKOJ ELIMINACIJI HRVATSKE NEMA NIŠTA. TO JE JASNO ČAK I SRBIJANSKOM BLICU, INAČE SKROZ ANTIHRVATSKI NASTROJENOM MEDIJU. NO, KAD ONI TAKO PIŠU, A ODLIČNO SU OBAVIJEŠTENI, JER SU DIO ŠVICARSKE INOZEMNE KOROPRACIJE RINGIER AXCELL GROUP, I IMAJU SIGURNO IZVOR INFORMACIJA I IZ SJEDIŠTA UEFA U ŠVICARSKOJ, ONDA IM TREBA VJEROVATI. NEMA ZIME I NEMA ZEBNJE I STRAHA ZA HRVATSKU!
Diverzija i sabotaža u režiji orijunaša i izdajnika, koji su iscenirali slučaj na Poljudu neće proći. Jutros čitam čak i na portalu srbijanskoga Blica iz pera potpisanog autora teksta, izvjesnog sportskog novinara Zorana Kecmana slijedeću rečenicu. Inače, po svome kontradiktornome sadržaju može je napisati samo jedan fetivi četnik, no bitan je drugi dio rečenice, gdje je demantirao svoje prljave želje i pokvarene strasti prema Hrvatskoj izrečene u prvom dijelu rečenice. Ovako doslovno glasi: “Napravljen je novi skandal i UEFA bi mogla da kazni vatrene izbacivanjem iz kvalifikacija, MADA ITALIJANSKI MEDIJI NAVODE DA BI HRVATI MOGLI DA DOBIJU SAMO JEDAN MEČ NEIGRANJA BEZ PRISUSTVA NAVIJAČA.” Ovo velikim slovima uz caps lock sam posebno izdvojio jer u tome leži bit svega. Tresla se gora, rodio se miš! Nemoguće je Hrvatsku uništiti lažima, prevarama i podvalama plasiranim van granica Hrvatske i podvaljenih preko tko zna kakvih protuha i probisvijeta i ubačenih elemenata sa strane u Splitu, ne bi li se cijela hrvatska država i narod demonizirali u očima svijeta.hitler
Čak je i jednom velikosrbinu kakav je besumnje narečeni novinar Zoran Kecman, autor teksta, posve jasno da od drakonske kazne za Hrvatsku nema ništa, jer nema niti osnova da se Hrvatska drastično kazni za ono sto su provokatori i plaćenici ubačeni sa strane napravili po nekom očitom udbasko – orijunaskom sinkroniziranom scenariju. Prije podne sam nakon čitanja vijesti na srbijanskome portalu koji se poziva na pisanje talijanskoga tiska neumorno prelistavao sportske portale na talijanskom u želji da nađem izvor informacije odakle je Srbin Kecman napisao da Hrvatska može dobiti najviše jedan meč bez gledatelja. Nažalost, nisam uspio naći taj izvor ni na site  Gazzetta dello sport, niti Corriere dello sport, ili na site agencije ANSA. Gazzetta samo u naslovu pise da je UEFA pokrenula istragu. “UEFA chide una inchiesta.” Naravno, trebaju se najprije vidjeti rezultati očevida, te onda donositi konačni sudovi.
Izdajnici i hrvatski izrodi sa portala Jutarnji.hr, Index.hr i 24sata.hr su bili danas citirani u cijelom srbijanskom tisku, uz zlurade komentare i prognoze kako će “Hrvatska biti diskvalificirana.” Ma, kako da ne, samo sanjajte posrbice i Srbi, združene sa srbofilima i slugama tipa Dežulovica, Markovine, Jergovića i ostalih duhom asimiliranih posrbica. Tuga im je zajednicka pregolema, jer im skupa sa njihovim gazdama Srbijancima, u Francuskoj Srbije na turniru 2016. nema niti u najludjim snovima. Isprasila ih sinoc Danska 2:0 u Kopenhagenu. Učila ih nogometu, pa bi sada po starom bizantskom, vlaškom triku htjeli da, kako to srbende vele “komsiji crkne krava.” Pričekat će oni svi skupa taj dan nikad, a možda ni tad – nikad.
Jer, Hrvatska je nogometna velesila. Pobjednička nogometna vrsta slavnog i pobjednickog naroda. Neuništiva je i nesalomiva Hrvatska. Ovi bliski SDP-u što od jučer zazivaju diskvalifikaciju vlastite zemlje Hrvatske iz natjecanja su sljedbenici istih onih preteča Milanovića i Josipovića, dakle Račana i Šuvara, koji su 1989. i 1990. uz nalog njihova zapovjednika i idola zločinca Slobodana Milosevica razoružali Teritorijalnu obranu Hrvatske i oružje dali u ruke pobunjenim, odmetnutim lokalnim Srbima, četnicima koji će to isto oružje usmjeriti protiv Hrvatske 1991. uz potporu uvezenih četnika iz Srbije i njihove srbizirane tzv. JNA.
Nakon toga, Hrvatska ih je u oslobodilačkom Domovinskom ratu i pobijedila i vojnički deklasirala za sva vremena. Tako će ih Hrvatska i sad u ovim igrama izvan nogometnog travnjaka, kojima su srbende oduvijek bile jedino vične, Hrvatska poraziti i u toj njihovoj omiljenoj disciplini. I prije nego se definira počinitelj, cijenim da je ili ubačeni Srbin ili mozda Talijan. Pravi i normalan Hrvat to nikad ne moze napraviti. Neka sa sad kuhaju srbende u vlastitom saftu, neka sami kusaju kašu koju su u subotu, možebitno i zajedno sa Talijanima ( ništa me ne bi začudilo po tome pitanju ) pripremili Hrvatskoj, ali nisu uspjeli, niti će ikad uspjeti. Hrvatska je toliko jaka, da bi u svojoj skupini bila sigurno prva ili najmanje druga i ako joj neka pristrana UEFA po narudzbi Talijana ili Srba i oduzme na pravdi Boga bodove, koja je znanjem, klasom i talentom nogometaša izborila na travnjaku. Srbija je toliko jadna i bijedna u nogometu da ne moze vise nitkog pobijediti, čak ni zabiti zgoditak bilo kome. Kakav je to samo užitak gledati danas na srbijanskim TV postajama lica kamenih svatova nakon Danske. Pokunjeni, oborena nosa, kojim su koliko jučer zaribali plafon do vrha, a onda tresnuli na zemlju. Danci su ih sveli na pravu mjeru, te od jutros zabavljeni vlastitom nemoći i nogometnim neznanjem već manje komentiraju Hrvatsku, nego sto su to činili u subotu. Imaju jedan bod iz pet susreta i suvereno su na diobi posljednjeg mjesta. Tamo su gdje im je i mjesto.Neka pati svaki Srbin kome to smeta, ali Hrvatska je prvak svijeta!
 Kad je bilo SP 2010. godine u Južnoj Africi i dvoboj Njemačka – Engleska 4:2 sa tribina je vijorilo mnoštvo zastava Njemačke sa velikim kukastim križevima, pa to nitkoga u UEFA ili FIFA nije zaintrigiralo da pokrenu neku istragu, koju sada pokreču protiv Hrvatske. To su ti dvostruki standardi svjetskih močnika. Ili, scena iz Poljske i Ukrajine 2012. sa EP u nogometu. Na ulicama poljskih i ukrajinskih gradova bilo je mnostvo navijača istetoviranih sa znamenjima kukastoga križa. To su bili Rusi, Poljaci, Rumunji… Ni tada nitko nije reagirao. Ili, jučer, slika iz Zenice. Oko 20 000 muslimana skandira protiv Židova, pali im zastave, a taj vrli i veliki svijet opet šuti.
Hrvatska im smeta zbog jednog znaka kojeg je bilo teško uopće i zamijetiti u travnjaku Poljuda!? Eto, kako je pravda ponekad slijepa i nejednaka za sve. Hrvatskoj se trazi dlaka u jajetu, a svim drugima se diljem te Europe sve tolerira i nitko ih nikad zbog toga ne sankcionira!
Dragan Ilic
iz Beograda za HOP.hr