Koljaja napravio više od Pernarovih pulena oko RBA zadruga, a oni ga zovu ‘korisni idiot’

0
949

koljajaIvan Pernar Radi se o tome da Koljaja subverzivno djeluje protiv organizacije.- govori o Živom zidu.

Ovom vodstvu Živog zida  ne treba neprijatelj sami su si dovoljni kritiziraju druge, a pet mjeseci nisu u stanju izradit obične iskaznice.
I takvi bi vodili državu pa i “Zoki” se diže prije njih.

Odgovor Pernaru kad kaže da sam korisni idiot, ti si zaista potpuno beskorisni idiot.- rekao je rezignirano Nenad Koljaja na svome fb profilu nakon nezahvalnih prozivka Ivana Pernara. Koljaja je poznat kao čovjek koji je omogućio da se Sinčić vozi u Jaguaru, kao predsjednički kandidat. Za to je nagrađen imenom korisni idiot od Ivana Pernara. U pravom demokratskom ozračju.

Kako danas stvari stoje ? Pernar je rekao za Koljaju da je on samo vozač, korisni idiot. Koljaja je kod predsjednice podigao problem RBA zadruga na visoki nivo, zajedno sa ostalim zviždačima, ali bez Pernara. I dokazao da se može bez Pernara. U ovu srijedu Nenad Koljaja je problem RBA zadruga prenio u Sabor, a Damir Kajin se pokazao kao najbolji izbor Koljaje do sada. Odmah je otrčao do govornice i upoznao javnost sa pljačkom građana preko RBA zadruga. Pernar se za to vrijeme poslikavao na moru sa djevojkom, ljubakao se, a Koljaja po Pernaru korisni idiot, rješava probleme.

Tko je sad korisni idiot?

hop-portal.com