MASON DANIJEL SRB PONOVNO RUŠI PROSVJEDNI SKUP U SRBU I POMAŽE MILORADU PUPOVCU

0
1031

daniel srbPozivamo sve časne Domoljube , Hrvatice i Hrvate da neka ne nasjedaju Danijelu Srbu koji već nekoliko godina razbija i stvara poputnju oko dana prosvjeda u Srbu.  I ove godine organizira neki skup u Srbu, u praznom selu i to dan prije zvaničnog slavlja četnika što su klali i ubijali Hrvate .

Moram naglasiti da sam osobno pozvao Danijela Srba  2010. godine da zajedno organiziramo prosvjed u Srbu.  Tada mi je danijel Srb u razgovoru rekao „da njega ne zanima prosvjed u Srbu“ !!!!. Te 2010. godine kad su četnici otvarali svoj spomenik Danijela Srba nije bilo tamo.

Ali već po poznatom scenariju UDBE I MASONA po zadatku razbija naš prosvjed i radi pomutnju oko dana prosvjeda i dolazi u prazno selo. Cilj je da tim činom pomaže četnicima i Miloradu Pupovcu jer na taj način pokušava smanjiti broj prosvjednika, časnih i iskrenih Domoljuba.

Moram naglasiti da već dvije godine MASON Danijel Srb šalje u medije priopćenje kako on traži zabranu četničkog slavlja , a upravo je A-HSP prije njega zatražila i traži tu zabranu. A-HSP ima potvrdu od strane policije da je to istina.

Pozivam sve Domoljube , Hrvatice i Hrvate da ignoriraju igrokaz MASONA Danijela Srba jer on sve to radi kako mu MASONSKI VRH NAREDI !!!!

Prosvjedni skup u Srbu je u nedelju 26. 07. 2015. godine. Okupljanje svih sudionika je do 10, 00 sati u mjestu Bruvno. Sa Bruvna svi zajedno u koloni krećemo za SRB.

Bog i Hrvati !

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec