Frljićevci tukli i razbijali foto- aparate protestirajućih protiv velikosrbina Frljića

0
939

božo kovačevićFrljić je uspio privatizirati HNK-e za svoje privatne interese. Predstave jadne, publika još gora, a sav ovaj šund komunistički plaća naš narod.  Na kazalištu je napisao Frljić “parolu” poput oca njegovog odgoja, Tita, da on podržava slobodu misli. Čiju? Svoju? Kazalište liči na pano za idiote. Seljačina Frljić donio je u našu zemlju grudu svoga primitivizma.

” Kontra Oluja” zove se njegova predstava. Samo hrpa debila bi poželjela kontra oluju, nakon etničkog čišćenja i razaranja naše države. On je posato opasni neprijatelj ove države. Oko sebe skuplja najgori srpski i slovenski  šljam poput Pupovca i odurne Teršeličke. Na predstavu je došao i tragikomični lik, sin pokojnog heroja Glavaševića, kojem nije uputno niti ime spominjati.

Uglavnom hrpa bezveznjaka koju hranimo da bi nas uništavali i ponižavali. Pupovac čija braća su bili u četnicima kontra Oluje i Teršelička čije je otac bio JNA kadar  i kontra Oluje sigurno su uživali u još jednoj debilnoj predstavi bosanskog provincijalca.

Jutarnji list u svojem izvješću poput zadnjih Staljinovih novina izostavlja organizatora protesta protiv Olivera Frljića, AHSP. kao da oni nisu tamo niti bili. Zašto? Jer postoji salonski HSP, koji uglavnom svira na vrbi i glumi desnicu, pa stvarno ne treba jedan pravi desničar u Hrvatskoj, Dražen Keleminec. Dnevno kao moš misliti  desna opcija proziva Armadu da je skoro provalila u kazalište, a u principu uz  sve te desne opcije, ustaše, ekstremiste, Frljić radi srpske performanse, širi velikosrpsku politiku uz zaštitu naše milicije. Kada bi Dnevno bio u pravu, a gotovo nikada nije, taj bezveznjak i velikosrbin već bi bio u moru. Ali nije.

Neki Božo Kovačević, frljićev ljubimac, onako u srpskoj maniri napao je jednog starca i htio ga cipelariti, jer je protestirao protiv Frljića, da bi na kraju razbio aparat AHSP-a. Da su naše desne opcije opasne kao Šešelj i njegova bagra, baš bi taj debeli manijak išta učinio, ovako desnica je skoro dobila batine, Frljić je održao ovu sramnu predstavu, a kako vidimo desni i lijevi mediji opet su desnicu napali kao ekstremnu. Ekstremna je ljevica, a svi mediji koji pišu o nekakvim provalama u kazalište ili ekstremizmu desnice zapravo šire ‘neokomunizam’.

Niti je desnica ekstremna niti opasna kao u njihovim pisanjima, kada usred Hrvatske Frljić širi velikosrpski projekt. Armada i Keleminec pokazali su hrabrost, ali koliko vidimo nedovoljno za jači otpor velikosrpskom projektu, koji ima novaca i podršku od države. Keleminčevi pravaši su hrabri, ali nemaju novaca za  putovanje na proteste, dok Frljić dobiva državni novac za izrugivanje države. I zato je stanje takvo.

Ovaj ministar kulture ne pada sa balkona, kao prethodna ministrica, ali  i budali je  jasno da za ovo treba otići sa vlasti, jednostavno nema ljudske hrabrosti kao Keleminec reći ovom Frljiću dosta, a mi bi rekli odje.i  više Frljiću.

Igor Drenjančević

hop-portal.com