Otvoren drugi srpski front protiv Oluje, vode ga Slovenci

0
1328

Roman_Leljak1_626250S1-Bio sam sretan da prisustvujem 20. godišnjice Oluje u Kninu.
Hrvatska je europska država. To je solidarnost susjednih zemalja, priznanje državnosti i poštovanja njihovog rata za neovisnost.
Osobito sam sretan da u Kninu nije bilo crvenih zvijezda partizanske zastave. Hrvati dobivaju svoju zemlju u ratu za nezavisnost, a ne nakon završetka Drugog svjetskog rata.
Slovenska politika slijedila politiku Drugog svjetskog rata, ulazak u krug inicijativu Kine i Rusije i uvodi zlo boljševizma.
1945. godine zbog suradnje s Rusima izgubili  su Trst, Klagenfurt, danas će izgubiti Piranski zaljev i mnogi Slovenci uz granicu morati  će slovenski osobne isprave zamijeniti za hrvatske.Potonji me zabrinjava.-rekao je Roman Ljeljak

Zbog toga je nataknut na stup srama u Deželi. Oluju očito Slovenci tumače kao i Srbi. Možda bi i oni mogli uvesti dan žalosti za srpskim teroristima.

Slovenija još jednom postaje sluga srpske politike. Ljeljak je  dokazao da je slovenska udbaška klika ubijala hrvatske emigrante, najodgovornija je  za Križni put i zvjerstva nad Hrvatima. Naravno da to ne odgovara pokvarenoj politici srpskih dupelizaca, pa sada traže odmicanje od Oluje.

Očito je otvoren i drugi srpski front protiv Oluje, a vode ga Slovenci. Srpski konjušari  ponovo  nas ucjenjuju zbog Pirana.  Zanimljivo da je nekada Hrvatska obala dosezala i do Pirana, Portorož je bio dio Hrvatske, a sada slovenska strana bi otimala i savudrijsku valu. Za taj cirkus angažirala je uvijek dovoljno ludog Joška Jorasa, da radi pogranične incidente. Oluja kao akcija sada se koristi za takve ciljeve.

Slovenska udbaška ekipa povezala se sa Srbijom i Ljeljak postaje preopasan za njih, istina o slovenskoj bagri na vlasti i oko nje sve više izlazi van.

hop-portal.com