Pupovac i zločinac Vučić se čude kako Hrvati ne vole njih dvojicu četnika

0
1429

vučić“Pa jel’ možete vi da zamislite da se ispred srpskih grobova i jama organizuju demonstracije? Ja mislim, Milorade, da to nikada tako nije bilo”.

Kaže to ratni zločinac, ubojica sa židovskog groblja u Sarajevu, Aleksandar Vučić, čovjek koji je usput sudjelovao u skrivanju Karadžića i Mladića. Pupovac je zaključio da je bre ugrožen i da više nitko ne puši njegova sranja, pa je brže bolje odjurio za Beograd. Onako narodski rečeno. I naravno odmah je otišao kod zločinca i četnika Vučića zatražiti pomoć, jer i njegova su braća četnici. On je ugrožen u Hrvatskoj. Dobiva lovu za list ‘Novosti ‘od Hrvatske vlasti, da bi nas radio budalama, a mi to ne razumijemo. Dobiva lovu da nas vrijeđa i nezadovoljan je, ne može  lud narod što hoće.

Srbi u Hrvatskoj su ugroženi. Zapali su samo tri hrvatske zastave. To je užas. Nekada davno mogli su zapaliti 1000 zastava, gaziti po njima, pišati, a sad samo tri  zastave. Zapišali su svega par spomenika.  I ustaška vlast im dozvoljava samo jedan četnički dernek u Srbu, da se podsjete kako su ubijali civile iz Boričevaca i bacali u jame malu djecu. Baš su Hrvati, čitaj ustaše cicije, nedaju im slaviti svoja klanja. Kod nekih jama stoje njihovi svećenici, oni isti koji brane hrvatsku zastavu na grobljima i mole nad kostima koji uopće nema. i gle čuda Hrvati protestiraju, dok ih Srbi rade budalama.

I stvarno nije jasno zašto Hrvatima ide na živce SPC-a. Ona slavi svoj četnički znak, ne dozvoljava ništa Hrvatsko, slikaju se u četničkim uniformama, a neki kao onaj sveštenik iz Pakraca su dio četničke vojske. Što ovaj hrvatski narod hoće, pa sve je transparetno?!

Pupovac širi mržnju i stvarno nije jasno zašto ga narod mrzi. On samo pošteno mrzi Hrvate i kada nešto gadno zasere, odmah otiđe kod dežurnog gay četnika Vučića po spas, jer što bi on onako opančarski raspoložen išao sa ustašama razgovarati, on je Srbin i njegova vlast je u Beogradu. Ove budale ga samo plaćaju u Hrvatskoj, a  kada nešto nije u redu otiđe kod nekog srpskog zločinca, a ima ih koliko želite, pa dogovori  suradnju protiv ustaša… Baš će netko njega sprječavati da on uništava Hrvatsku, kada ima zaštitu svojih četnika. On samo čeka postati predsjednik četničke Hrvatske. Pod nazivom Srbija. Kad može četnik Grčić biti ministar kod prištavog Milanovića, što on onako pametan ne bi imao četničku vladu? I Pusićka ima četnički pedigre i ministrica je,a njen brat uredno kako kažu Turci bere pare da sruši Hrvatsku. Što ne bi i on?

Igor Drenjančević