Kriminalac Babić i prosrpski Index traže ustaše po Kninu, ustaške barjake po Karlovcu

0
1003

BABIĆKako izgleda index novinarstvo? Šablona poznata odavno. Novinar ovog portala ujutro dolaskom na posao u tražilici pronalazi vijesti. Istaživačko novinarstvo ovisi o pojedincima koji pošalju priču. Znakovito je pretraživanje srpskog Kurira i Blica, kao i vučićevih glasila, iz kojih crpe glavne  vijesti,a  pronađene slike ustaša po Hrvatskoj prodaje Index srpskim glasilima.

Zadnja na udaru je hrvatska zastava u Karlovcu, koja nije sa obilježjima državne zastave. Posrbice na društvenim mreža, ponukani prijašnjim pisanjem Index zastavu su prozvali ustaškom. To sigurno nije ustaška, ustaška je svaka hrvatska zastava velikosrbima. Index je više puta piskarao da je to ustaška zastava. Ovaj puta je bio oprezniji, ali kao prosrpsko glasilo, kao i Novosti bavi se  proganjanjam ustaša po Hrvatskoj. Da ih je toliko koliko pričaju, ne bi četnička bagra palila naše zastave.

Dea Režić je urednica sporta na piratskom portalu pravomoćno osuđenog kriminalca Matije Babića, ona koja je “organizovala” akciju “Ne dajmo Biskupu u Ivasu da spava” u Šibeniku, pa je provocirala Branitelje u Savskoj 66 , uvukla se  bez akreditacije u Knin,  jer je glumila da je neka fanovka i Hrvatica, namigivala djeci da “krenu žešće sa nacionalizmom, a na kraju je prodala snimke srpskim televizijama. Index novinarstvo.

Ovaj potez u Karlovcu je jeftin trik hadezea, koji osim ovakvih poteza treba djelima pokazati da je uvidio svoje greške,a Hrvatima je zabio autogol ovim potezom. Ovo nije državna zastava i zato je srpskim glasilima dat jedan novi materijal. HDZ-a svakako treba svom čelniku u Karlovcu reći kako šteti državnim interesimaa, baš kao i čelnik te stranke u Velikoj Gorici svojim mutnim igrama. Iako je čelništvo stranke HDZ-e u Velikoj Gorici se htjelo riješiti takvog gradonačelnika, ovaj još uvijek stoluje u tome gradu. Dok je tako hadeze šteti sam sebi, pred izbore.

Na kraju usporedimo ustašku i zastavu u Karlovcu, da budale više shvate što je hrvatsko znakovlje, a što ustaška zastava. Na Markovoj crkvi je prvo bijelo polje… što su već tada operirale ustaše?

zastavaKaPortalustaška

 

hop-portal.com