Medijima smeta predsjednica u vožnji trajekta, ali ne smeta Milanović u vožnji zrakoplovom do ljubavnice

0
846

koljajaMediji u Hrvatskoj se natječu tko će više oblatiti Kolindu Grabar Kitarović, nema razlike između kvazi desnog Dnevnog i prosrpskog Indexa ili Jutarnjeg lista. Ismijavaju mediji Kolindu ako je uslikana sa sladoledom ili na trajektu. Navikli na lijenog Josipovića, mediji su u čudu, predsjednica nešto radi. I k tome mediji iskazuju nevjerojatnu mržnju prema predsjednici.

Pokvarenim novinarima predsjednica je barbika koja vozi trajekt, nekada je isto ponašanje bilo i prema Kosor, koju sada svi kuju u zvijezde, otkada se vratila u svoje komunističko stado. Ako su žene dužnosnice hadezea, tada je dozvoljen divlji seksizam nad njima, tada su glupače, barbike ili plavuše. Kada su žene sdepeovke kao uhljeb Opačić, tada se zanemaruje ljubakanje sa Davorkom Vidovićem, kao i to što je poštovana sdepeovka bila tajnica najvećeg četnika, Jove Raškovića.

Kolinda je otišla na naše otoke, jer su otočani sustavno izolirani, iseljavani i uništavani. Zašto? Da bi se naši prekrasni otoci lakše prodali. I sada se netko sjetio obići te zapostavljene ljude na otocima. To je grijeh. Grijeh predsjednice je i pokretanje priče oko kriminala RBA zadruga. Koliko šljama ima u Saboru i politici govori činjenica da su oko ove afere aktivisti uspjeli skupiti svega dvije osobe; Kajina i Kitarović, negdje u daljini tek se naziru Šuker i Marić. Niti jedan vladajući političar. Prestrašno. Oni vladajući upućuju građane na korumpirane sudove. Pokvareno. Na slučaju RBA zadruga Milanović će pasti, on jednu takvu aferu ignorira, a radi se o narušavanju ustavopravnog poretka. Ljudi bez dozvole za rad, pljačkali su narod i na kraju naši korumpirani sudovi presuđuju u njihovu korist. milanović4

Nadalje je isto znakovito kako mediji zbrajaju broj sladoleda koje je pojela predsjednica, trajekte, haljine koje nosi, ali ne zbrajaju cijenu goriva helikoptera ili zrakoplova koji slijeću na krčku zrakoplovnu luku, da bi premijer vidio ljubavnicu. O tome nema priče. Na facebooku pokvarena ljevica, a zapravo jugonostalgičari divljački šire rugalice protiv predsjednice, kada vozi trajekt, ali nema rugalica kada premijer vozi svoju guzicu do ljubavnice u Rijeku na naš trošak.

Bolje loviti na slikama Kolindu kad liže sladoled, nego Milanovića narajcanog na ljubavnicu. To je budalama manje moralno, a nas  ipak manje košta od  paljenja državnog zrakoplova.

Inače, turistička je atrakcija vidjeti predsjednicu među narodom, svakom turistu na odmoru draže je vidjeti normalnu i nasmijanu predsjednicu, za razliku od premijera koji se nikada ne smije i usput nas sve radi budalama.

Igor Drenjančević