Monstrum Vulin vrijeđa žrtve ‘Križnog puta’, a vlada ne reagira!

0
1178

“Ne želim to kazati. Ali nije smjela položiti vijenac i u Jasenovcu i u Bleiburgu. U Bleiburgu leže strijeljane ustaše. Mnogi od njih su dželati iz Jasenovca, a u Jasenovcu leže njihove žrtve. Ne možete odati poštovanje i jednima i drugima. Netko nije zaslužio tu poštovanje. Ne vjerujem da je to službena politika Hrvatske, ali da postoji ustaštvo i fašizacija političkog života u Hrvatskoj, postoji. Efraim Zuroff, direktor centra ‘Simon Wiesenthal’, bio je Beogradu, rekao je sve što sam i ja rekao i o Stepincu – da je to sramota za Rimokatoličku crkvu. Osudio je sve što sam i ja osudio. Iz Hrvatske nije stigla nijedna riječ reakcije. A povodom mojih izjava oglasili su se svi – i predsjednica Hrvatske i premijer, ministri, čak i poslanik Bundestaga, Hrvat…. Ako Srbin progovori o Stepincu i fašizmu, onda to treba osuditi i napasti. A ako Izraelac govori o tome, onda šutite. Kakav je to odnos prema Srbima? To je ono najznačajnije. Oni ne priznaju pravo Srbima da o tome govore. E, to ne može tako. Ovo su ipak malo drugačiji Srbi”.- rekao je srpski lažljivac i ratni huškač Vulin.tezno

Ovakve riječi izgovaraju zvijeri, a ne ljudi. Srpski monstrum u vladi zločinca Vučića i predsjednika zločinca Nikolića nastavlja svoj ratni poklič. Ubojice su uvijek izvršitelji idejnih monstruma. Tako je Vulin jedan monstrum srpske politike. Gole djevojke ubijane su i bačne u rupu kao hrpa smeća. Gole žene su bačene u rudarska okna, dok nisu umrle od gladi i bez kisika. Monstruozno. Majke sa djecom su ubijane. Svima njima ne treba odati počast?  Dobro je rekao Vulin ovo su neki drugačiji Srbi, točno monstrumi kao i koljači 1945. godine. Gamad. I to treba konačno otvoreno reći. Isto tako Hrvatska nakon ovoga treba prekinuti sve odnose sa ovom manijakalnom i zvjerskom vlasti u Srbiji.  Ove rečenice nisu previše teške, već su realne. Ubojica sa  židovskog groblja Vučićić , ubojica iz Antina Nikolić, ubojica Dačić koji je sudjelovao u likvidaciji istarskog Hrvata iz Beograda,  imaju svog glasnogovornika, koji ponovo poziva na klanja Hrvata, manijaka Vulina.

Na kraju odgovor Vulinu o židovu koji proziva Stepinca, masa židova je podržala Stepinca i jedan protivnik baš ništa ne znači, baš kao što na sudu u Njemačkoj  tijekom suđenja Perkoviću priče povjesničara  Goldsteina ne znače ništa, jer nemaju materijalnu podlogu, on još jedino ovdje laje na mjesec o Titovoj veličini, uz 600000 ubijenih i 3 milijuna raseljenih.

huda jama

Igor Drenjančević

hop