Slađa priznala da sa Pernarom je muljala javnost

0
1458

slađa sisonijaSlađa ne silazi sa naslovnica. Svaki dan sve više iznenađuje, javnost. Nas na HOP portalu ne. Baš neki dan smo otkrili istinu da je  u svemu dogovor Pernara i Slađe oko njenog pojavljivanja u srpskom realty showu . Sada je Slađa otvoreno odgovorila i potvrdila. U novoj budalaštini srpske televizije “Parovi”, Slađa cmizdri za Pernarom, jer joj je ovaj mutikaša obećao mjesto u Saboru, ako promovira Živi zid u toj srpskoj budalaštini realiti bedaka. Nije jasno samo što Srbija i gledanost u Srbiji ima sa Živim zidom? Što potpora Šešelja ima sa izborima?

Zanimljivo da su Srbi u reality show pozvali “Hrvate” Nevena Ciganovića i Aleksandru Grdić. I naravno Slađu. Sve Hrvat do Hrvata.

Klasična srpska propaganda kojom žele sve Hrvate prikazati kao katoličke Srbe, pa namjerno dovode Srbe koje zovu Hrvatima… Koji bi normalni Hrvat hvalio Šešelja? Pernar ovim potezom konačno otkriva sebe kao anacionalnu osobu, koji bi i sa svima dogovarao svoje mjesto u Saboru.

Javnost ne reagira niti na činjenicu da nekada glavni Sinčić više nije u prvom planu, jer živozidaška prevara  birača ipak vodi do Pernara, skrivanog od javnosti, jer kada se dohvati mikrofona priča gluposti i druži sa dnom medijske scene, pokondirenom čuvaricom ovaca Slađom.

Činjenicu koja govori sve o nama, ta narikuša je htjela u Sabor. Obećao joj Pernar. Taj Pernar želi u Sabor, medicinski brat koji nigdje ne radi i svima sve obećava za svoju promociju i lezilebović život. Do kada ćemo spavati i gledati propadanje uz neradnike?

Živozidaški čitatelji gotovo opsjednuti tim cirkusantskim pokretom zamjeraju nam što trošimo vrijeme na Slađu, isti oni koji su prije koji tjedan naslikavanje Pernara i Slađe pratili i pljeskali u svim režimskim novinama.

hop