A-HSP POZIVA NA PROTEST PROTIV ‘SDPEOVSKE’ VLASTI ZBOG IZBJEGLICA

0
1044

Zagreb, 23.. 09. 2015.

„ AUTOHTONA –HRVATSKA STRANKA PRAVA „

„ HRVATSKE DOMOLJUBNE SNAGE „

„ STOŽER ZA OBRANU HRVATSKE  „

 

P O Z I V A J U   H R V A T S K I   N A R O D

na okupljanje i javni prosvjed , dana 26. rujna 2015. god. ( subota ) s početkom od 11, 00 sati na Trg bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Nakon okupljanja i zauzetih stavova  sa Trga Bana Josipa Jelačića  krećemo pred  sjedište komunističkog SDP-a na Iblerov trg u Zagrebu gdje ćemo  poručiti da migranti i izbjeglice nisu isto, da smo protiv dolaska migranata i terorista  u Hrvatsku i Europu, da nakon što se sprovede milijune migranata i terorista iz Arapskih država da ćemo ih morati  ponovno privatiti po kvotama koje odredi Europska unija. Protiv smo islamizacije Europe i pokušaja uništenja Katoličke crkve i katolika u Europi. Protiv smo  kako kaže Zoran Milanović  da ćemo im osigurati kuće,  stanove i posao da mogu normalno živjeti !!!!

Na javnom prosvjedu upitat ćemo Zorana Milanovića zar za migrante  i teroriste imaš posao i krov nad glavom, a za Hrvate nemaš i tjeraš ih van Hrvatske jer se ne mogu zaposliti, jer ne mogu normalno živjeti i stvarati obitelj !

Ovaj val migranata  i terorista je početak nesigurnosti građana Hrvatske i Europe, ovaj val emigranata i terorista  koji na silu ulaze bez dokumenata  je početak budućeg svjetskog rata.

Poručit ćemo Zoranu Milanoviću   da prekine pomagati migrantima i teroristima koji čine 80 % muškaraca i  da se zatvori granica žicom i podigne ograda  kao što su to učinili Mađari.

Očekujemo dolazak svakog svjesnog Hrvata u subotu !

 

HRVATSKA HRVATOM  !

ZA DOM SPREMNI !

predsjednik, Dražen Keleminec