Argentinska predsjednica ‘oprala’ američku kriminalnu politiku u UN-a

0
934

Cristina_Fernández_de_Kirchner_-_Foto_Oficial_2“Ovdje smo bili prije godinu dana, kada je kao ‘teroristički režim’ označena vlada sirijskog predsjednika Assada, a podržalo se ‘pobunjenike’ u Siriji, koje ste definirali kao ‘revolucionare’.
Danas smo se okupili zajedno kako bi iskorijenili ove revolucionare za koje se ispostavilo da su teroristi.

U prošlosti ste uvrstili Hezbollah na popis terorističkih organizacija, a to je velika, priznata stranka u Libanonu!

Vi ste optužili Iran da stoji iza eksplozije koja je uništila Izraelski centar AMIA u Buenos Airesu 1994., iako argentinska istraga nikada nije uspjela dokazati sudjelovanje Irana u tom napadu.

Vi ste usvojili rezoluciju protiv Al-Qaide nakon terorističkih napada 11. rujna. Zemlje poput Iraka i Afganistana razorene su i njihovi stanovnici su ubijeni, dok obje zemlje još uvijek pate zbog terorizma!

Pokazali ste nakon izraelskog napada na Gazu, kada je Izrael počinio strašne zločine i uzrokovao smrt mnogih palestinskih civila, da je vaša pažnja usmjerena na rakete koje su pogodile Izrael, a koji nisu uzrokovale nikakvu štetu, ni žrtve!

Danas, smo se dakle okupili kako bi usvojili rezoluciju o našoj odgovornosti i međunarodnoj borbi protiv ‘Islamske Države Iraka i Levanta’ (ISIL), organizacije koja koristi potporu saveznika velikih zemalja članica Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda”, rekla je argentinska predsjednica Cristina Fernandez de Kirchner i tim govorom obustavila prijenos i prijevod njenog govora u Ujedinjenim narodima.

hop