Natko Kovačević:’VATIKAN JE LEGLO MASONERIJE, A NE ŽRTVA OD MASONA!’

0
2246

natkoVatikanska masonska mafija 28. rujna 1978. ubila je svoga papu “Ivana Pavla I.” rođenog kao Albino Luciani kojeg su izabrali samo mjesec dana ranije 26. kolovoza 1978., jer nije htio “zakopati ratne sjekire” s konkurencijom u svezi Vatikanske banke “Institut za religijske poslove” (IOR), pa su njegova braća masoni odlučili ga “maknuti” i postaviti na njegovo mjesto njima poslušnog masončića Karola Józefa Wojtyła, te su ga proglasili papom tzv. “Ivanom Pavlom ll.” koji će odmah unaprijediti sve svoje vatikanske bankarske kriminalce i ubojice na najviše crkvene i državne pozicije, jedan od takvih poznatih mega kriminalaca je bio Paul Marcinkus šef Vatikanske banke (kasnije američki nadbiskup), kojega će Karol (papa “Ivan Pavao II.”) sebi postaviti 26. rujna 1981. za pro-predsjedika komisije za državu Vatikan, to je predsjednička dužnost jedne države!

Taj Paul Marcinkus je bio izabran na mjesto šefa banke od masončine pape “Pavla VI.” koji je čak amerikancima prodao papinsku krunu odnosno tijaru, jer je toliko bio “gladan” za američkim dolarima, a danas je i on u naivnih pinokića “svetac”, kao i svi ostali masoni, katastrofa!

Pa pitanje, da li je Ivan Pavao ll. bio mason, to je kao da me pitate, da li je Ivica Račan bio komunista kada je bio predsjednik CK SKH (centralnog komiteta saveza komunista Hrvatske), naravno da da!

Inače žestoki i javni sukob između kriminalca Paula Marcinkusa i pape “Ivana Pavla l.” započeto je još 1972. kada je taj kasnije ubijeni papa bio Venecijski nadbiskup, koji je na “svoju ruku” prodao 37% dionica od banke “banca cattolica del Veneto” drugoj banci “banco ambrosiano” čiji je šef bio Roberto Calvi, naravno i on će biti kasnije ubijen 1982., ali u Londonu ispod mosta s ciglama u džepovima da se zna kako završavaju “zidari” masoni koji “izdaju” svoju masonsku braću!

Zato će i ta tema biti obuhvaćena mojom budućom knjigom koju pišem, jer je moj narod u totalnoj propasti upravo zbog ogromnog svog neznanja, pa je zato vezan za sve same ništarije, lažnjake, sotonjare i njihove idole!

Natko Kovačević