S kojim vidljivim greškama odlaze ‘sdpeovci i hadezeovci ‘na izbore?

0
995

milanovic1S kojim vidljivim greškama odlaze sdpeovci i hadezeovci na izbore?

SDP-a je godinama bila anacionalna stranka, danas je prosvijetljena domovinskim ratom i puna hvale za prvog predsjednika. Samo budale ne  vide da je to laž. Ipak ono najvidljivije je izdalo SDP-u. Tko su tri glavne osobe u vladi s kojima se guraju ovi izbori? Opačić, Lalovac i Grčić. U eri tolikog srbovanja po Hrvatskoj, kada jedan Frljić iz kazališta radi srboslaviju, a Pupovac muze novac za optuživanje Hrvatske, SDP-a izbacuje na vodeće pozicije Srbe.

Milanku Opačić- bivšu tajnicu vodećeg četnika pobune u Hrvatskoj, Jove Raškovića, dugogodišnju ljubavnicu Davorka Vidovića i klasičnog uhljeba bez dana radnog staža. Pučkim žargonom lijenčina koja živi na našim sisama i mijenja tabore kako vjetar puše, jednom je uz četnike, jednom uz jednu struju SDP-a, jednom uz drugu, glavno da lova kapa i karijera napreduje. Takva osoba nudi se nama kao svjetlo na putu? Neviđena glupost Milanovića.

Branko Grčić- Čovjek koji baš ništa novog u spas financija i gospodarstva nije unio osim priče. General Lukić spominje ga kao srpskog terorista.

Boris Lalovac- Bankar koji se bori protiv banaka samo pred izbore. Iz toga se otkriva sva Milanovićeva nemoć i jad, a da ne govorimo, koliko u redovima sdepeovaca ima bivših srpskih terorista. I tako je sdpeovska  elita postala srpska.knin-oluja-josipa-rimac

HDZ je izmijenio retoriku i ljude i na prvi pogled izgleda bolje, ipak ima jednu jako slabu točku. Josipa Rimac. Gradonačelnica koju češlja pravosuđe, u zadnji trenutak je prešla u Sabor, da se zaštiti imunitetom pred izbore. Način kako je završila u Saboru govori da hadezeovci još uvijek nisu promijenili metode i sa njom jako riskiraju. Draga glupost HDZ-a je naziv domoljubna koalicija, patetičan naziv koji diskreditira sve one koji nisu uz njih. Potpuni promašaj, kao i ime kampanje sdepeovaca kako Hrvatska raste, raste enormno dug koji su oni znatno povećali.

Ovo su detalji vidljivi iz aviona, a o detaljima bolje ne govoriti… previše

hop