Zabranjuju se sve vjerske škole u Švedskoj osim židovske i sotonizam priznaje kao vjera!

0
8901

Švedska postaje zlo nad zlima, netolerantnost se tumači tolerantnošću.

U posljednjih nekoliko godina vidjeli smo primjere škola koje, u ime religije, odvajaju djevojčice i dječake, jedva da podučavaju o seksu ili partnerstvute izjednačavaju evoluciju s vjerskim kreacijskim mitovima. To je potpuno neprihvatljivo. Sada vlada poduzima prve korake prema zaustavljanju novih vjerskih škola“, stoji u izjavi ministrice obrazovanja Anne Ekström, članice Socijaldemokrata.

Ukidaju se vjerske škole osim naravno židovskih i time pokazuju koji je cilj same akcije;

Postoje posebna pravila za manjine koje imamo u Švedskoj. Židovska manjina je zaštićena u tom zakonodavstvu, a to znači da će moći održavati svoju strukturu uz posebnu obuku“, izjavio je Shekarabi…

Da je Švedska vodeći brod luđaka vidi se iz ovog primjera;

Unatoč činjenici da je Crkva oduvijek smatrala Sotonu izvorom zla i glavnim neprijateljem čovjeka, švedska sotonistička zajednica prihvaćena je kao vjerska denominacija od strane državne Agencije za pravne, financijske i administrativne usluge, izvijestio je list Dagen.

Da biste u Švedskoj postali registrirana vjerska zajednica, morate ispuniti nekoliko uvjeta, poput organiziranja vjerskih službi, molitvi ili meditacije, te imati naziv koji se „ne suprotstavlja dobrom običaju ili općem redu“. Prema mjerilima švedskih vlasti, sotonisti su očito ispunili sve kriterije.

Grupu vodi bračni par, Erik i Jenny Hedin iz Stockholma. Oboje su znanstvenici na području povijesti ideja i lingvistike te nemaju pozadinu u drugim vjerskim pokretima. Prema vlastitim podacima sotonista, imaju oko 100 sljedbenika. Pokret je nadahnuo Sotonski hram, aktivistička skupina iz Massachusettsa u SAD-u.

Iako ima ime koje upućuje na štovanje još jedne od semitskih izmišljotina, kao i na mračne obrede ili žrtvovanje životinja, sotonistička zajednica zapravo veliča znanstveni pristup, sekularnu državu i socijalnu pravdu.

Čak i najmanji pogled na Facebook stranicu dotičnog kulta otkriva mnoštvo činjenica koje su općenito povezane s marksističkim, antifašističkim ili liberalnim idejama, poput LGBT-a, zaštite okoliša i kritike prema ženama koje odbijaju pobačaj.

Kult je također podijelio ručnike u projektu zvanom Menstruacija sa Sotonom. Tijekom Stockholmskog tjedna ponosa, grupa je organizirala seminar o potrebi sotonističkog feminizma.

Što se tiče samog Sotone, prema njemu se društvo smatra samo „književnom figurom“. Dok se Sotona pozdravlja kao uzor i „vječni pobunjenik“ koji uvijek ruši autoritete, grupa izvodi rituale poput „prizivanja Lucifera i Lilith“. Središnja točka je stavljanje sebe u središte svega.

Čovjek je savršen kakav jest, ne trebamo slušati druge, ali možemo vjerovati u sebe. Također se radi o ispitivanju proizvoljnih normi i ovlasti“, objasnila je Jenny Hedin.

Formalno priznanje zasad ne znači nikakve državne potpore ili neka posebna prava u smislu braka.-piše portal Tribun.

HOP