Keleminec Tomašićku nazvao perkovićevom udbašicom

0
1223

Prava-i-lazna-Ruza-Tomasic_ca_large“Ja sam rekla da je prirodni koalicijski partner HDZ. Ali kada bi slučajno SDP trebao nekoga u slučaju da nam prijete ponovljeni izbori, mi ne bi bili u Vladi, ne bi htjeli biti dio Vlade, ne bi htjeli da nas povezuju sa SDP-om, ali bi ih tjerali da rade ispravno”, rekla je Tomašić.

Nakon dodatnog upita voditelja znači li to potporu SDP-u, pojasnila je svoje riječi.

“Potpora samo ako bi značilo da bi u suprotnom trebali biti ponovljeni izbori. Mislim da bi odjeknulo dobro našem biračkom tijelu kada bi vidjeli da smo vjerodostojni i da ukazujemo na sve nepravilnosti. Alternativa su ponovni izbori i trošenje milijuna koje nemamo”, rekla je Ruža Tomašić.

keleEvo kako ove riječi tumači pravaš Dražen Keleminec;

Dražen Keleminec je prozvao Ružu Tomašić da je udbina doušnica kodnog imena “Bosanka”, a koja je znala od prvog trenutka tko je ubio Antu Paradžika. Ubijen je u Sesvetama 1991. godine, nakon dojave iz Dugog Sela, da je u autu martićeva grupa, a zapravo je bio u vozilu Ante Paradžik. Policajac Sarić, koji je dojavio dezinformaciju ubrzo je nestao iz države, ubojice su cijelo vrijeme zatvorske kazne imale otvorenu ćeliju, pa na kraju su i  amnestirani. Keleminec tvrdi da Perkovićeva djelatnica u osiguranju  Tomašić  sve je znala što se dogodilo.

NJEZINO KODNO IME JE ” BOSANKA ” ! NEMA ONA VEZE SA PRAVAŠTVOM I SA DOMOLJUBLJEM !
ŠEF JOJ JE BIO UDBAŠ PERKOVIĆ !
DALA BI ONA PODRŠKU SDP-u ! ONA BI I SA HDZ-om u KOALICIJU !
MA SVE BI ONA ZBOG VLASTITOG INTERESA !
A-HSP I DALJE TVRDI DA JE SDP i HDZ DVIJE UDBAŠKE STRANKE KOJI SU NAS U 25 . GODINA NJIHOVE VLASTI OPLJAČKALI ! A-HSP ZATO IDE SAM NA IZBORE I NEĆE SLUŽITI NI SDP-u , NITI HDZ-u, NITI RUŽI , a NITI MASONU SRBU !-rekao je Keleminec.

hop