HAZUD-pismo predsjednici i HBK-i:’ SDP je 100-postotni sljedbenik zločinačke Titove KPJ-SPD/SKH!

0
1012

hazudPREDSJEDNICI RH GOSPOĐI KOLINDI GRABAR KITAROVIĆ

i

HRVATSKOJ BISKUPSKOJ KONFERENCIJI  i Hrvatskim portalima

Posredstvom  kardinala i nadbiskupa  Dr. Josipa Bozanića i biskupa, Prof. Dr. Mile Bogovića

 

Poštovani!

Pozdravljamo domoljubmo i krščansko-katolički, pišući neposredno na adresu predsjednice RH Kolindre Grabar Kitarović  i posredstvom naslovljene dvojice najviših crkvenih dostojanstvenika na HBK jer nemamo mail-adresu.

Zato, molimo naslovljene, da predaju zamolbeno pismo/raspravu na adresu Hrvatske Biskupske Konferencije i da sudjeluju u antikomunističkoj raspravi! Srdačno HVALA!

 

Skrećemo pozornost na sljedeće parlamentarne izbore, za koje  smo svi odgovorni! Zabrinjavajuće jest da u Hrvatskoj – najkatoličkijoj državi u Europi vladaju ateistički komunisti,  koje izborom dovode na vlast katolički vjernici. Ovo potvrđuje vladajuća struktura u sva tri oblika vlasti u Republici Hrvatskoj pa nije potrebno potanko piasati o drugim dokazima, iako zasigurno postoje, nego samo ukazati na zabrinjavajuće stanje.

 

Svi smo mi odgovori – kršćanski vjernici, svećenici i nadležni crkveni dostojanstvenici!

Posebice zabrinjava, što u najkatoličkijim velikim gradovima kao što je primjerice Rijeka i odgovarajuća županija, iz koje dolazi Predsjednica RH vladaju komunisti trajno od ostvarenja samostalne države Republike Hrvatske do sada i postoji bojazan da će i nastaviti. Po pitanju komunističke vladajuće strukture nije velika razlika između Rijeke,  Splita, Siska… pa i Zagreba. Sotonski i ateistički komunisti svuda i svakuda, a dovode ih na vlast katolički vjernici, kojih je u Hrvatskoj oko 90%.

Ne osjeća li za ovo abnormalno stanje dio svoje odgovornosti i najbrojnija institucija u Hrvatskoj – Katolička crkva?!

 

SDP je 100-postotni sljedbenik najzločinačkije Titove KPJ-SPD/SKH!

Komunisti u Hrvatskoj, kao nasljednici zločinačke KPJ, koju je sam Tito davne 1943. nazvao SDP djeluju i sada pod istim imenom kojeg im je ostavio velezločinac Tito, deseti na Međunarodnoj listi najvećih ratnih i mirnodobskih zločinaca 20-og stoljeća.

To najveće univerzalno zločinstvo KPJ- SDP od velezločinca Tita nikoga od nadležnih u Hrvatskoj ne smeta, a isti nadležni u  SDP-u napravili su hrvatski i međunarodni problem od najljepšeg domoljubnog pozdrava: ZA DOM SPREMNI!

Komunisti u SDP-u šire mržnju prema hrvatskim svetinjama u pozdravu, u nazivlju, u ponašanjima i u pozivnim sadržajima…

Demografija pada, gospodarstvo pada, mladi ljudi napuštaju Hrvatsku, međunarodni i drugi dugovi rastu,  zatvaraju se tvornice i guše poljoprivredni proizvođači, nezaposlenost raste, umjesto otvaranja radnih mjesta otvaraju se socijalne kuhinje…

Dokle ćemoći ići ovako naopako!?

 

Republika Hrvatska je članica antikomunističke Europske Unije

Posebice zabrinjavajuće  postojanje i vladavina  SDP-komunističke partije  odnosi se na suverenu državu Republiku Hrvatsku, koja je članica antikomunističke Europske Unije.

U Republici Hrvatskoj su u dva mandata: od 2000. do 2004. i od 2012… vladali i još uvijek  vladaju komunisti, komunistički SDP, koji je direktni nastavak KPJ/SKH.

I danas se uz sva veličanja komemoriraju Ivica Račan i Milka Planinc, a upravo taj par mirnodobskih komunističkih zločinaca, gušili su Hrvatsko proljeće 1971. godine, ukinuli Maticu hrvatsku, tamničili hrvatske studente i intelektualce…

 

Ne poduzmemo li radikalne mjere protiv komunizma  moglo bi se dogoditi, da komunistički SDP sa svojim srodnim trabantima nastavi vladati i u trećem mandatu i voditi hrvatski narod u bijedu, iseljavanje i nestanak… U zadnjoj godini SDP-vladavine u Hrvatskoj napustilo je Hrvatsku više od 100.000 mladih, školovanih ljudi, među njima oko 1600 liječnika.

 

Titovu Komunističku partiju SDP kao ideološkog, personalnog, materijalnog i svestranog nasljednika KPJ/SKJ-SKH treba Ustavnim zakonom RH posve zabraniti!

 

Podršku za zabranu komunističke partije KPJ-SDP u Hrvatskoj imamo i od Europske Unije.

Već sada, prije Ustavnog zakona o zabrani djelovanja  Komunističke partije, komunistima se ne smije dozvoliti kandidatura za obnašanje funkcija u vlastima Republike Hrvatske.

 

Postojeće komuniste primjerice Zorana Milanovića, koji je oporučno naslijedio titovca Ivicu Račana, onoga što je zlostavljao hrvatske studente, zatvarao intelektualce i ukinuo Maticu hrvatsku treba prema Rezoluciji EU 1481 lustrirati i zabraniti mu djelovanje.

Komunjaru Zorana Milanovića mora lustrirati zdrava hrvatska pamet  primjenom  EU Rezolucije 1481, usvojene od Hrvatskog sabora.

 

Imovinu Titovog KPJ/SKH na Iblerovom trgu u Zagrebu i drugdje treba konfiscirati i predati je na korištenje Hrvatskom narodu, primjerice za Studentski dom, za Humanitarni – karitativni dom ili za neku općekorisnu i potrebnu instituciju.

 

Zašto Republika Hrvatska ne slijedi antikomunizam Europske Unije?!

Znademo da je Europska Unija uputila Republici Hrvatskoj razna upozorenja na komunizam. Najpoznatija je, naprijed spominjana EU Rezolucija 1481 za lustraciju komunista, koju je usvojio Hrvatski sabor, ali ne sprovodi lustraciju  komunista. U Hrvatskoj dosada nije osnovana niti jedna Udruga, Pokret… ili odgovarajuća službena Institucija za lustraciju komunizma u eurounijskoj i rimokatoličkoj Republici Hrvatskoj.

Po pitanju ateističkog komunizma Republika Hrvatska je europska “Sjeverna Koreja”.

 

Zamolba na Hrvatsku Biskupsku Konferenciju

Poznato nam je svima da je u dramatičnoj povijesti, uz borbenu hrabrost i domoljublje hrvatskog naroda najodlučniju ulogu za obranu Hrvatske i za spas hrvatskog naroda imala Katolička crkva u Hrvata. Zašto danas nije tako???

Sjetimo se imena od samo nekoliko najistaknutijih hrvatskih biskupa i svećenika u obrani Hrvata – katoličkih vjernika: Grgur Ninski, Ivan Kapistran, Anđeo Zvizdović, Petar Berislavić, Luka Ibrišimović, Marko Mesić, Antun Bauer, Ivan Mikan, Ivan Nikšić, Dragutin Kukalj, Alojzije Stepinac, Franjo Kuharić…

 

Gdje su nam danas u redovima Katoličke crkve u Hrvata takovi uzorni branitelji?!

Makar mi se zamjerilo, reći ću da je današnja Katolička crkva u Hrvata, napose njena hijerarhija zapustila obranu hrvatskog vjerničkog naroda od komunizma, od ostataka vladajućeg staljinističkog titoizma zastupljenog u komunističkoj partiji SDP-u i titićima poput Zorana Milanovića, raznih Obersnela, Komadina, Jakovina, Ostojića, Opačićke, Grčića, Ninića, Jakovčića, Teršeličke, Frljića  i najistaknutijih komunističkih ateista  poput Mesića, Josipovića, Pusića, Pusićke…

Kako inače shvatiti, da u najkatoličkijem hrvatskom nadbiskupskom gradu Rijeci vlada od uspostave suverene države Hrvatske komunistička partija, Titov zločinački KPJ-SDP, na čelu s okorjelim komunistima Obersnelom, Komadinom, Jovanovićem, Linićem…

To je kapitulanski poraz Riječkog nadbiskupa, Dr.sc. Ivana  Devčića i cjelokupnog katoličkog svećenstva u hrvatskom katoličkom gradu Rijeci.

Slične poraze katoličanstva od Milanovićevog komunstičkog ateizma sa zločinačkim Titovim KPJ-SDP-om  imamo u nekoliko velikih i manjih gradova u Hrvatskoj.

 

Žalosno je da se Hrvatska Biskupska Konferencija odnosi pomirljivo pa čak i prijateljski s komunističkom partijom SDP – tvorevinom velezločinca Josipa Broza Tita i prepušta svoje vjernike vladavini i ateističkom utjecaju komunista u SDP-u, umjesto da ispred svih OLTARA  Katoličke crkve u Hrvata se propovijedima ukazuje vjernicima, da ne glasuju za zastupnike iz redova Titove komunističke partije SDP-a.

Katolička crkva u Hrvata se brine o tome: TKO SMO, ali ne KAKOVI SMO. To prepušta sotonskom komunizmu u avagardnoj Titovoj zločinačkoj KPJ-SDP.

Pogledajte samo nasljedjivanje kao u kraljevinama: Velezločinac Tito predaje 1971. vlast u Hrvatskoj Milki Planinc i zločincu Ivici Račanu, a ovaj na samrti predaje komunističku vlast ovoj komunističkoj barabetini, kukurikavcu bez  krijesta i …  Zoranu Milanoviću.

 

Zamolba na predsjednicu RH, gospođu Kolindu Grabar Kitarović

 

Draga i poštovana Predsjednice Republike Hrvatske i svih Hrvata!

Kako vidite ovo pismo – ovu raspravu upućujem na više adresa jer je njome svrha:

 

1.Kritiziratii i odstraniti ono što ne valja (KPJ-SDP!) i lustrirati komuniste u drugim strankama!

2.Probuditi pospanost Katoličke crkve u Hrvata, koja svoje vjernika prepušta sotonskom komunizmu – strukturama teističke i protukršćanske KPJ-SDP!

  1. Zamoliti Vas, poštovana gospođo predsjednice RH i svih Hrvata da pokrenete izradu NOVOG , suvremenog točnog i pravednog USTAVA Republike Hrvatske, u kojemu neće stajati da je RH zasnovana na tekovinama Avnoja i Zavnoha jer su to bile otrovne grane najzločinačkijeg Titovog komunizma – KPJ – SDP.
  2. Da okupite sve poštene, domoljubne, marljive i gospodarski usmjerene Hrvatice i Hrvate u domovini i u dijaspori u jedan Hrvatski Opći Preporod, kojim ćemo spasiti Hrvatsku, unaprijediti Hrvatsku i učiniti je sigurnom državom s narodnim blagostanjem ostvarivanim poštenim ponašanjem i radom.

 

Molimo Vas, naša draga Predsjednice. da odmah iza ovih Izbora za saborske zastupnike pristupite temeljitoj izmjeni USTAVA Republike Hrvatske.

 

Najveća uvreda za sav starodrevni HRVATSKI NAROD I NAPOSE ZA HRVATSKE BRANITELJE I OSLOBODITELJE JEST, ŠTO U POSTOJEĆEM USTAVU  RH STOJI, DA SE REPUBLIKA HRVATSKA ZASNIVA NA NAČELIMA AVNOJ-a i ZAVNOH-a.

 

Dobro nam je poznato, da je AVNOJ i ZAVNOH poubijao i prognao najmanje milijunipol Hrvata u Drugom svjetskom ratu i poraću. Masovne grobnice Hrvata – vojnika, civila i djece:

– U Austriji (Bleiburg i početak Križnog puta);

– U Sloveniji (označeno oko 500 masovnih grobnica, među kojima su najstrašnije u Dravogradu, Mariboru, Kočevju i Huda Jama);

– U Hrvatskoj – zlodjela Titovog AVNOJ-a i ZAVNOH-a  (više od tisuću masovnih grobnica zarobljenih hrvatskih vojnika, ranjenika, civila, žena i djece s početkom genocidnog ubijanja Hrvata na Macelju(svibnja 1945) i tek spomenimo: Jazovku, Petrovu Goru, Čemernicu, Budački, Sljeme, Maksimir, Titov Jasenovac. Titov Goli Otok…)

-Titov AVNOJ i ZAVNOH sa zločinačkim postrojbama: PPK, OZN-a, UDB-a, KOS, JNA su ubijali Hrvate po svima republikama zloglasne Jugoslavije sve do makedonske Gevgelije.

– Titov AVNOJ i ZAVNOH preimenovani u druge državne nazive nastavili s raznim zlostavljanjima Hrvata (Hrvatsko proljeće 1971. sa istaknutim zaslugama Ivice Račana i Milke Planinc za zločine prema hrvatskim studentima, intelektualcima i Matici hrvatskoj…)

 

Zloglasni duh Titovog Avnoja i Zavnoha pratio je zločinstvima Hrvate u dijaspori!

-Titova Jugoslavija (proizašla iz Avnoja) pobrinula se je i za ubijanja i zlostavljanja Hrvata u dijaspori. Da ne spominjem najstrašnije zločinre poput Đurekovića, Čižeka, Nezića..evo vam tek primjerice jedan “banalni”  slučaj:  Potjernica na ime Dragana Hazlera stajala je u svima ulazima u Jugoslaviju od 1972-1991. a razlog tome jest, što je taj Dragan Hazler organizirao među Hrvatima i skupio sredstva, kojima je kupljen i darovan LINARNI AKCELERATOR za Porodiljsku kliniku u Zagrebu.  SFRJ-ambasada me je prisiljavala da AKCELERATOR mora ići u Beograd. Tome sam se energično odrvavo i akcelerator je završio kog Primariusa, Dr. Gregurića i Dr. Rajhvajna u Zagrebu, a SFRJ-ambasada je Hazleru oduzela YU-putovnicu i proglasila neprijateljem SFRJ-a sa “stečenim pravom na odstrijel!”. I to spada u plodove i plodiće Avnoja i Zavnoha. Nota bene!

 

Rat protiv Hrvatske vodila je Avnojevska i Zavnohovska JNA 1991…

Najzločinačkije genocidno lice Avnoja i Zavnoha u obliku JNA pokazalo se je u okupacijskom i genocidnom ratu protiv Hrvatske 1991. godine i nadalje. Sjetimo se Avnoja i Zavnoha kroz genocidna ubijanja hrvata, vandalska pljačkanja i uništavanja hrvatske imovine, silovateljska… druga zločinstva  Avnojevske JNA u Vukovaru, Škabrnji, Slunju, Pakracu, Gospiću, Karlovcu… Ne smijemo zaboravitti genocidna i druga zlodjela Avnojevske JNA u susjednoj BiH.

Hrvatski branitelji i osloboditelji vodili su najteže borbe, koje im je nametnula Avnojevska i Zavnohovska JNA pa kako može stajati i Ustavu, da se Republika Hrvatska temelji na tekovinama Avnoja i Zavnoha.

 

NE može Republika Hrvatska, koju su izborili Hrvatski branitelji i osloboditelji u borbi protiv Avnojevske i Zavnohovske JNA imati u svome USTAVU, da se RH temelji na tekovinama Avnoja i Zavnoha. To je neoprostiva uvreda za Hrvatske branitelje i osloboditelje, dakako i za sav antikomunistiki i antifašistički Hrvatski narod.

Zato se upućuje zamolba na Vas Predsjednice Republike Hrvatske, gospođo Kolinda Grabar Kitarović, da se učini temeljita promjena postojećeg Ustava RH.

 

Preporuka Predsjednici RH, novoj Vladi RH i novom Hrvatskom saboru

 

Hrvatska dijaspora je naklonjeni i nepresušivi izvor svih potencijala za Hrvatsku

Hrvatska je iza Izraela i Armenije, relativo motreno, prema broju stanovnika u državi treća u svijetu po broju  svojih iskonskih žitelja u dijaspori.

-Prema mogućim stručnim procjenama jer Republika Hrvatska spada u red malobrojnih država u svijetu, koja ne obrađuje statistički Hrvate izvan Hrvatske, računa se da u dijaspori živi oko 4-4,5 milijuna Hrvatica i Hrvata s potomcima, koji se još osjećaju Hrvatima.

-Po svima pokazateljima većina Hrvatica i Hrvata u dijaspori je svestrano naklonjena matičnoj domovini – Republici Hrvatskoj.

-Nažalost, Republika Hrvatska je nemarna za Hrvate u dijaspori; nema niti Ministarstvo za Hrvatsku dijasporu pa je i po tome pitanju iznimka među malne svima državama svijeta, koje su kroz Ministarstvo i kroz druge državne institucje povezane sa svojom dijasporom.

-Obzirom na pad gospodarstva i visoku zaduženost Hrvatske uvjetovano kroz Srpski okupacijski, genocidni, silovateljski, pljačkaški i uništavajući rat i poraće s miniranom trećinom Hrvatske sa srpskim minama, u RH je po svima važnim pokazateljima, primjerice ratom i poraćem uništeno gospodarstvo, industrijski, poljoprivredni i obrtnički potencijali, znanost i istraživanje, demografija… na začeljnju svih država u Europskoj Uniji.

-U takvim neprilikama jedino Hrvati iz dijaspore mogu i žele pomoći Hrvatskoj da se u rekordnom vremenu država približi u svemu barem  prosjeku država Europske Unije.

-Gopodarski stručnjak znanstvenik Dr. Šime Đodan je svojevremeno izračunao da se gosposarski potencijal Hrvatske dijaspore procjenjuje na 450-500 milijardi dolara.

-Da bi se napredak Republike Hrvatske mogao ostvariti potrebno je barem sljedeće:

 

  1. Republika Hrvatska mora ustrojiti Ministarstvo za dijasporu s podjednakim borojem Hrvata iz dijaspore i iz države Hrvatske.
  2. U vrhunskim institucijama Republike Hrvatske: Hrvatskom saboru, Vladi R. Hrvatske, Ministarstvima, Gospodarskoj komori, Županijama i u Republičkom pravosuđu moraju biti dogovorno ili po određenom zakonskom ključu zastupljeni Hrvati iz dijaspore.
  3. Hrvati iz dijaspore trebaju imati barem toliko ravnopravan status kao što ga imaju nacionalne manjine u Republici Hrvatskoj.
  4. U Hrvatskoj treba osnovati Hrvatsku dijasporsku banku , Štedionicu i Zakladu.
  5. Hrvatskim gospodarstvanicima i svima povratnicima iz dijaspore Republika Hrvatska treba osigurati pristupačan i privlačan odnos: porezne olakšice i druge privlačnosti.
  6. Za stvaranje svih suradničkih odnosa stoji Republici Hrvatskoj otvorena za suradnju u naslovu predstavljena: Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti domovine i dijapore.

Uz izraze osobitog poštovanja i najljepše narodne i domoljubne pozdrave!

 

Predsjednik: Mr.pharm.sc.&.Ing.biochem. Dragan Hazler – znanstvenik Novartisa u miru

Basel, 10. listopada 2015.