Hrvatska je napadnuta podmuklim terorističkim napadom u Vinkovcima!

0
911

izbjeglice zahvaljujuTreba li možda ovakvo stanje u Hrvatskoj nekim našim susjedima (komšijama) neprijateljima Hrvatskog naroda od pamtivijeka? E to je već pametno postavljeno pitanje, a evo i odgovora.

Izbjeglice imaju za cilj, razbijanje nacionalnog korpusa Hrvata. Razbijanje nacije, nacionalnosti imena Hrvatskog. Ono što su Osmanlije u agresiji napravile za 500 godina u Srbiji, to se pokušava ovim putem učiniti kod nas. Prefriganijim putem, i pod izlikom straha od smrti, snaga koje su ih poslale na ovaj put sa ubačenim fanaticima.

Hrvatska Predziđe Kršćanstva!?

Nekome jako smeta sve to ili se očekuje prvi korak od Hrvatskog naroda! Da bi nas još lakše „komšije“ etiketirali kao genocidne i koljačke. Koliko god humane bile nevladine organizacije, molim da se jave sve dragovoljno pa neka prime izbjeglice kod sebe u stan ili kuću.

Bomba u Vinkovcima koja nije eksplodirala, je bio neuspjeli pokušaj (Tajne službe!?) ili polupismenih terorista koji koriste i danas sporogoreći štapin pored sve sile tehnoloških igračaka. Upozorenje definitivno jeste bilo, i primljeno je onako kako sve kod nas primaju političari: OPORTUNISTIČKI!

Sve samo za osobni probitak. A da je kojim slučajem eksploziv bio detoniran, unaprijed pripremljena ekipa glumaca i statista Vladajućih bi tada zaživjela u predstavi imena:

stipoHrvatska je napadnuta podmuklim terorističkim napadom u Vinkovcima!

To bi pisalo na Portalima. Sva sila stručnjaka bi se javljala po pitanju sigurnosti Hrvatskog čovjeka.

Pitanje koje postavljam jeste sljedeće: Zašto se ti glumci iz Nacionalne sigurnosti ne javljaju sada kada je ugrožena Slavonija i Baranja!? Gdje su sada savjetnici K.Grabar Kitarović!? Čini se da sam potpuno u pravu, kada sam ih nazvao glumcima i statistima. Čini se da će se sukob iznova voditi daleko od Metropole, daleko negdje na Istoku zemlje Hrvatske, gdje žive ognjištari, desničari, nacisti i fašisti koji su slomili zube 3. sili Europe 1991 godine, pa je stoga poslan netko ekstremniji, sa ciljem desetkovanja pučanstva Slavonije i Baranje.

Nije Vam dosta paučina koju nikada niste istražili a koja je bacana na Slavoniju i Baranju 1991 godine!

Niste nikada istražili masovne pojave karcinoma kod djece iz baranjskih sela!

Niste nikada istražili nivo radioaktivnosti u Slavoniji i Baranji, iako se zna da je Srbija uvozila oružje od Rusije, a pored toga i granate sa košuljicom od osiromašenog Urana!

Niste nikada podnijeli ostavke zbog detoniranja nasipa na Savi, koji je naručen od Srbskih političara!

No da razočaram sve neprijatelje Hrvatskog naroda:

Nismo fašisti niti nacisti, već Hrvatski Domoljubi, koji vole svoj narod!

Ono što JNA Srbija i ex Jugoslavija nisu postigli u divljoj agresiji na Hrvatsku i Hrvatski narod, upravo se  sada pokušava i to sredstvima na koja su Srbi i njihovo vodstvo navikli raditi: „…netko drugi neka vodi ratove i pobjeđuje, a mi će mo pripisati pobjedu sebi, prekrojit će mo povijest, onako kako nama odgovara, jer sami nismo u stanju dobiti niti jedan sukob, pa niti pobunu običnu. Zbog toga jer iza sebe imamo samo gubitničke ratove, koje smo sami izazvali!“

Neka Hrvatsku pokušaju slomiti oni, koji su hrabriji, fanatičniji od kukavičkih Srba.

Podmukli plan, kojeg je mađarski predsjednik Orban shvatio, i podigao ogradu prema Srbiji!

150.000 izbjeglica u Hrvatsku je pušteno bez sigurnosnog pregleda, provjere i bez dokumenata.

Opatovac je krcat njima. U Sl.brodu organiziraju prihvatilište za njih.

Nezainteresiranost naših Saborskih zastupnika za pitanje sigurnosti  žitelja Slavonije i Baranje će kulminirati za izvjesno vrijeme. Kada ?…Ne znam. Kladionice su mi strane, no jako dobro čitam između redova i pojmove koji su drugima strani ili nedostupni, a oni govore da nije nikako dobro krenula  avantura koju su nam smjestili veleizdajnička Vlada i kompletna vrhuška SDP-a.

Domoljubima i časnim ljudima iz Sabora, koji primjećuju iste stvari kao i većina istinskih Hrvata  poručujem:

Dajte više otvorite usta i proderite se svojim moćnim glasom, ako ga uopće imate još, jer ste obraz izgubili odavno!

Ako plamen nekontroliranog nasilja zahvati Slavoniju, ne sumnjajte u činjenicu da će postojati i ekipa za obračun sa Vama! Po vrlo kratkom postupku! Kamenita vrata su bila mali psihološki test.

Ivan Dujmić