AHSP: ‘Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u ‘

0
961

IMG_0350Dana 27. listopada 2015. godine u Zagrebu je svoj program predstavila Autohtona – Hrvatska stranka prava. Stranka izlazi u svih 11. Izbornih jedinica i tvrdi da su ovi izbori u svim segmentima nedemokratski i posloženi samo za dvije stranke.

Autohtona – Hrvatska stranka prava se ne predaje niti prodaje i ako dobijemo povjerenje  ukinut ćemo ovrhe,  otpisati dugove, ukinuti blokade tekućih računa. Za svako rođeno dijete dat ćemo 10 tisuća kuna. Umirovljenicima ćemo povećati mirovine za 15 % , zaustavit ćemo odlazak mladih iz Hrvatske i omogućiti zapošljavanje i dostojan život. PDV ćemo sa 25 % smanjiti na 17 % i tako poboljšati standard življenja te omogućiti gospodarstvu veću produktivnost i rast.

IMG_0315 (1)Uvest ćemo lustraciju za političare koji su opljačkali Hrvatsku i sudjelovali u UDBI i KOS-u , te lustrirati gospodarstvenike koji su imovinu stekli na pljački Hrvatskog naroda. Osnovat  ćemo Hrvatsku banku i tako poslati monetarno slobodni. Uvest ćemo carine na robu iz inozemstva  i tako spasiti gospodarstvo i poljoprivredu u Hrvatskoj. Vratit ćemo dostojanstvo Hrvatskim braniteljima i uvesti ustavnu kategoriju za branitelje rekao je predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

 

Bog i Hrvati !

 

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik , Dražen Keleminec