‘DNEVNO’ PROŠIRILO VIJEST O PUČU U NJEMAČKOJ, POPUT UDBAŠKOG GLASILA I OKUPILO OKO SEBE SDP-OVE SATELITE

0
1109

merkel_junckerIzvršen je državni udar u Njemačkoj. Kako pišu njemački mediji, izgleda da je u tajnosti smijenjena Angela Merkel, barem što se tiče migrantske krize. Angela Merkel maknuta je sa strane, a kormilo su preuzela dva ministra njezine vlade.

‘Ministarstvo unutarnjih poslova na čelu sa Wolfgangom Schaubeleom  i Thomom de Maiziereom ima potpuno dijametralno različito stajalište u vezi s izbjegličkom krizom od kancelarke Merkel. Oni su od nje preuzeli kormilo jer smatraju da ona vozi u krivom pravcu’, izjava je to Christopha Schwennickea, glavnog urednika cijenjenog kulturno-političkog magazina Cicero koji je gostujući na njemačkoj televiziji u emisiji – Maybrit Illner  dodao: “Upravo se dogodio državni udar.”- ovo je tekst Zrinke Kasapić iz Dnevno.hr. Dnevno i još po koji priglupi portal sljedbenik oglasio se ovom viješću.

sincicjjjjjjjVijest je preuzeta iz srpskih medija, koji su uglavnom inspiracija novinarima dnevnog. Ova blamaža i nije bez razloga, zapravo da bi ovaj udbaški tjednik u svemu pomogao Milanoviću prema vlasti. U tekstu se MOST oglašava kao projekt Jugoslavije, ruši se Karamarka,a  7 dnevno daje prostor lijenčini i neradniku Sinčiću da komentira Karamarka. Živozidaški uhljeb s kojim je povezan vlasnik Dnevnog i 7 dnevnog  zaboravlja da je njegova ekonomska teorija od Srbina Nenadovića, da  je blizak pupovčevom stipendistu Dušanu Cvetanoviću mrzitelj katoličke crkve i predsjednice,a otac Sinčića visoki državni službenik, kao i otac Ivana Pernara. Tjednik 7 dnevno zamjena je za propali Globusa, preko kojeg ljevica, što je Tomac dobro primijetio polako ruši HDZ-u. 

Ova sprdačina oko smjene Merkelice pokazuje komunistički mentalitet lista, jer Njemačku poistovjećuje sa latinoameričkim režimima. ZANIMLJIVO DA ŽIVI ZID, MOST i  slične cirkusarije komunista imaju tako veliki prostor u tzv. desničarskom listu, koji je uz lijevu vladu dužan 70 milijuna vlasnik u svojim tvrtkama  državi poreza. Kako su mostaši i živozidaši prijevara, toliko je i Dnevno najveća medijska prevara. Slučaj Merkel govori do kuda su spremi ići.

hop