UDBAŠKA EKIPA DALA OTKAZE DJECI KLJUČNOG SVJEDOKA PROTIV PERKOVIĆA I ODBILA NAJBLIŽEG ROĐAKA ZA POSAO!

0
1142

05.11.2014., Zagreb - Sinisa Pavlovic, odvjetnik Gizele Djurekovic odrzao konferenciju za medije. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako prvi saznajemo niti bliži rođak svjedoka Ivana Krmpotića, na suđenju Perkoviću i Mustaču nije mogao dobiti posao u policiji, jer je dirnuo u osinje gnijezdo udbaša. To mu je otvoreno rečeno,a ovim je priča o slobodi i domovini Hrvatskoj upotpunjena istinom da smo svi taoci kriminalne, lopovske elite udbaša i njihovih slugu. Sada je još više jasno zašto udbaška elita u medijima napada Karamarka, zbog lustracije. Ivan Krmpotić je konačno otvorio pandorinu kutiju zla.

Puna četiri dana na Višem zemaljskom sudu u Muenchenu potkraj rujna je svjedočio Ivan Krmpotić, ključni svjedok u procesu protiv Josipa PerkovićaZdravka Mustača. Njegovo svjedočenje je, prema riječima svjedoka, bilo toliko detaljno, opširno i sadržajno, da je sudac Dauster, nakon svjedočenja, rekao da su mnoge stvari sada jasne i da se suđenje može privesti kraju.

Ivanovoj mlađoj kćeri, Heleni Krmpotić, dugogodišnjoj novinarki  Informativnog programa Hrvatske televizije, samo šest dana nakon što je njezin otac javio sudu u Muenchenu da će svjedočiti, otkaz je potpisao Goran Radman, ravnatelj HRT-a, dok je Gabrijela Krmpotić otkaz u zagrebačkom KIC-u dobila dva tjedna nakon svjedočenja njezina oca u Muenchenu. Otkaz je, prema našim saznjanjima, potpisao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Obje su, koliko nam je poznato, otkaze dobile bez valjanog razloga, a prava pozadina njihovog izbacivanja na cestu upravo je svjedočenje njihova oca na suđenju bivšim udbašima.

Smjesak-Perkovica-i-MustacaBila je to, po svemu sudeći, osveta Ivanu Krmpotiću zbog njegovog svjedočenja. A da otkazi Heleni i Gabrijeli Krmpotić imaju veze sa svjedočenjem njihova oca govori činjenica da su obje počele imati problema na poslovima koje su do tada obavljale  bez ikakvih problema, upravo u treutku kada je njihov otac 2012. godine počeo surađivati s njemačkim istražiteljima na slučaju ubojstva Stjepana Đurekovića.-tvrdi novinar Kramarić u svojem istraživanju na Promise portalu.

Pročitajte i pismo  Ivana Krmpotića Milanu Bandiću u svezi toga događaja. Zanimljivo da je Bandić stao uz udbaše u ovoj situaciji, očito kao najveći politički kameleon, nadajući se Milanovićevoj pobjedi. I samog Bandića jedan dio hercegovačkog crkvenog ordinarija povezuje i optužuje za udbašku prošlost, odnosno njegovo praćenje svećenika i o tome izvješćivanje udbaškoj centrali. Kako su hrvatske snage prilikom rata u BiH došle do arhiva udbe i ta stvar je izašla u javnost. Bratić Milana Bandića Ivan Bandić je isto bio član jugoslavenskih tajnih službi, što on niti ne skriva. Za nagradu on je danas konzul u Tuzli. Njega se povezuje sa praćenjem Ludviga Pavlovića, člana bugojanske grupe. 

 

banditosupermen

Poštovani gospodine Bandić, gradonačelniče grada Zagreba,

obraćam Vam se ovim putem javno putem medija, jer do Vas zbog bolesti ne mogu doći, kako bi Vas zamolio da još jednom preispitate odluku davanja otkaza mojoj kćeri, Gabrijeli Krmpotić Kos, s radnog mjesta glavne urednice nakladničke djelatnosti Kulturno informativnoga centra u Zagrebu.

Podsjećam Vas kako je zbog mog svjedočenja u Minhenu već nastradala moja mlađa kćerka Helena Krmpotić, koja je ovo ljeto dobila otkaz na HRT-u koji joj je uručio Goran Radman.

Ne znam da li ste upoznati, ali moja kćer ima 20 godina staža u kulturi u gradu Zagrebu i jedina je kvalificirana stručnjakinja s diplomom poslijediplomskoga studija iz kulturnog i medijskoga managementa. Također je dragovoljac Domovinskoga rata, kao i njezin suprug, te jedina hraniteljica u obitelji i majka četverogodišnjeg djeteta.

Kako sam nedavno pročitao u Vašim izbornim obećanjima, za Vas postoji samo struka i znanje. Ne znam da li znate, ali u KIC-u ne postoji ni jedno ni drugo. Djelatnici na čelu s ravnateljem kojeg ste Vi postavili dolaze na radno mjesto u 11 sati i iza, a ponekad uopće, a svakodnevno ih obilaze inspekcije zbog brojnih propusta i nepravilnosti u radu.

Kako se predstavljate kao čovjek od rada i poštenja, ne vjerujem da ne znate kako moja kćer u toj gradskoj instituciji više od godinu i pol dana nema telefon, internet, grijanje, kao ni bilo koje druge uvjete za rad.

Nadam se kako moja kćer nije dobila otkaz nakon mog svjedočenja u Minhenu, gdje su me u više navrata ispitivali i o Vama, Vašem bratu i Vašim aktivnostima u jugoslavenskim tajnim službama, te Vašoj umiješanosti u aferu Hypo banke, te vezama sa odvjetnikom g. Perkovića.

http://hop portal