Izraelski sustav The Lavender i protuzračni sustav obrane Iron Dome

0
959

Što mislite zašto je baš u ovom trenutku procurila vijest o izraelskom sustavu The Lavender, tj. načinu na koji su hamasovci locirani i onda zajedno sa svojim obiteljima eliminirani po noći na spavanju?

Uništavane su kuće, pa i zgrade u kojima se nalazio jedan od operativaca Hamasa, a civilne žrtve su tretirane kao kolateralne, bilo da se radi o deset, bilo o tri stotine ljudi (poput one sa zemljom sravljene bolnice u kojoj je kao ranjenik ležao jedan viši časnik Hamasa). Vijest je pustio u javnost izraelski novinar nakon kontakta sa šestoricom izraelskih operativaca koji su izravno sudjelovali u radu Lavandera. Nakon što su vijest prenijeli The Guardian, NY TIMES i CNN za očekivati je bilo da i naši MS mediji urade isto, no iz nekog razloga nisu se usuđivali. Pretpostavljam da su bili zatečeni i zbunjeni jer su slične vijesti do tog trenutka bile zamagljivane i gurane u drugi plan. Nisu puno razmišljali, samo su slijedili zadani narativ, a sad gle čuda, vijest su prvi prenijeli oni od kojih su se najamnje nadali.

Ne treba biti puno pametan pa da se shvati da se ovdje radi o jasno odaslanoj poruci, u trenutku kad se ozbiljno zakoračilo ka eskalaciji sukoba svjetskih razmjera, da je ovo ono što SVE NAS čeka idućih par godina ukoliko se usudimo biti disidenti koji se opiru uspostavi novog svjetskog poretka. Inače, ovo je ono što okultna oligarhija radi svaki put kako bi izbjegla “karmu”, u smislu: Eto, mi smo ih upozorili rekavši otvoreno što je na stvari!

Način na koji radi izraelski protuzračni sustav obrane Iron Dome

Umjetna inteligencija uzima maha kad su svi segmenti ljudskog života u pitanju, a kad je ratovanje u pitanju ono se sve više premješta u Space War.

Nije da protuzračni sustav obrane Iron Dome nije mogao neutralizirati i tih 1% napada Iranaca, no stvar je u tome da su pogođeni ciljevi “potrebni” kao opravdanje za uzvrat i nastavak rata. Sve je to dogovorna igra u kojoj se zna kako stvari započinju (false flag) i kako završavaju.

 

M. Bušić

HOP

HOP -portal na telegramu

https://t.me/hopportal