BIDEN DOLAZI U ZAGREB UVESTI RED I KARAMARKU OSIGURATI PRIMAT

0
2730

kolinda_grabar_kitarovic_je_noPredsjednici svih država u regiji, američki potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer dolaze povodom summita regionalne inicijative Brdo-Brijuni. Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović pozvala je u svoj ured Joe Bidena i čini se kako je tema izborni kaos u Hrvatskoj. Hrvatska je u ovom trenutku van kontrole SAD-a, poglavito ako Milanović zadrži vlast. U tom slučaju Hrvatska neće napraviti lustraciju, što se od nje očekuje, ne ponaša se odgovorno oko zaštite EU područja, a nemiri u BiH, Crnoj Gori i Srbiji svakoga trenutka mogu eskalirati. Kao članica NATO saveza Hrvatska također nije usklađena sa potrebama, pa je američka ruka očito nužna kod provođenja bitnih planova.

Neokomunistička klika bjesomučno drži medije, lažira ekonomsko stanje, samo kako bi izbjegla lustraciju i sakrila najveću pljačku stoljeća. Iako udbaški tjednik i portal dnevno širi apatiju, proziva Bidena za masoneriju, treba reći da je država pred kolapsom i mogućim ratom, potpuno podjeljena, kako bi proruska vrhuška na čelu sa Stipom Mesićem ovladala zemljom. Kada već dežurna proročica Zrinka Kasapić u tom udbaškom glasilu priča o masoneriji, čudi kako ne priča o ruskoj masoneriji. Isto tako ne priča o Budi Lončaru, vladaru naše diplomacije, članu komiteta 300 i ruskom savezniku. Isto tako treba reći da je prije 7 dana dnevno.hr smjenilo Merkelicu, Kasapićka je na telefonskoj liniji sa Isusom, za kojeg govori da dolazi, a sada je saznala i da je Biden na telefonskoj liniji sa vragom.

11.11.2014., Zagreb - HDZ-ova predsjednicka kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarovic sluzbeno je predstavila svoj izborni program Za bolju Hrvatsku. U hotelu Westin javnost je upoznala s glavnim smjernicama svoga izbornog programa. Milijan Brkic, Drago Prgomet, Tomislav Karamarko. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Jedino svog lokalnog neplatišu i poreznog dužnika, vlasnika dnevnog treba proglasiti hrvatskim anđelom. No, šalu na stranu, Biden će očito pokušati pritiskom okrenuti vodu na mlin Karamarka, jer mediji i udbaška kuhinja svim silama navijaju za Milanovića. Izdajnik i mutikaša Prgomet je po svim medijima, a sve više radi razdor i neurotik Petrina, koji je prvo nazvao Prgometa milanovićevom kurvom, da bi ga sad vraćao u MOST.  Treba reći da su udbaški mediji uspjeli u mnogočemu; MOST je po njima ključ rješenja, Prgomet glavna poluga Milanovića, a Karamarko totalno marginaliziran. MOST redovito odlazi prvo na pregovore sa gubitnikom izbora Milanovićem, kojemu je sasvim okrenut i tako stavlja HDZ  u težak položaj. Uz to Petrov sve više gubi kontrolu, jer je njegova linija u manjini, a Prgomet i Petrina su minirali MOST, upravo po našim prognozama.

U slučaju da Milanović skrpa vladu, bit će to vlada šizofrenika i neradnika, koji se nisu u stanju  baš ni o čemu dogovoriti. Amerikanci razumiju taj scenarij, očajnu nezaposlenost, neplaćanje, izbjegličku krizu, koja bi se mogla preliti u ratni kaos, što bi onda bilo teško kontrolirati, zato će pokušati utjecati na političke faktore u svezi rješenja problema. Milanovićevim drugovima se itekako žuri ovladati državom, jer slučaj Perković bi mogao potpuno promijeniti krvotok zemlje. Uskoro ćemo vidjeti tko će biti brži, Petrina, Milanović i Prgomet ili Joe Biden.

hop