MILANOVIĆU SMETA KALMETA I RIMAC, ALI NE SMETA ČAĆIĆ, GLAVAŠ I BANDIĆ

0
1066

pokojni SDPZa ovu politiku stvarno moraš imati snažan želudac, ili moraš biti operiran od svake etike i morala.

1) Milanović predbacuje HDZ-u nedosljedne osobe s izbornih lista koje mu navodno smetaju u eventualnoj zajedničkoj Vladi (Kalmeta, Rimac, Barišić), ali mu ne smetaju pravomoćno osuđeni Radimir Ćacić, ne smeta mu višekratno osuđivani Stipe Petrina, ne smeta mu Milan Bandić s vise pravomoćnih optužnica, ne smeta mu politički neistomišljenik Branimir Glavaš, koji je  pod pravomoćnom optužnicom.

Ne smeta mu ni poprilična lista HNSovih i SDPovih osuđenika (pod uvjetom da mu daju svoj “zlatni potpis”)

2) Milan Bandić otrpio je izbacivanje iz SDPa, ali bi s njima u vlast, jer “u vlasti je mast” kaže Jadranka Kosor

3) Milorad Pupovac koji je uz SDP priljepljen kao čičak mogao bi u isti koš i sa Branimirom Glavašom zbog kojeg je svojevremeno lijepio si usta selotejpom, a dijelio ga je i u Saboru, ako im on bude potreban za Vladu, a Glavaš bi mogao i sa SDP samo da se osveti Šeksu. Bolesno.

4) Prgomet želi vlast koju nije uspio ostvariti u HDZ-u pa njegovih tri zastupnika HRIDa, po njemu sad vrijede više nego ostali, sa HDZom ne želi, ali nije nemoguće, zavisi od “slatkih obećanja” i ponude/potražnje

5) Stipe Petrina nazvao je Prgometa “kurvom” a onda i sam okrenuo leđa MOSTu i stao uz SDP

6).Ivan Sinčić tvrdio je da ne bi sa jednima, ni sa drugima ali je otrčao u SDP na prvi poziv, pa kaže, složit će se da podrži SDP, ako SDP bude rješavao pitanje ovršenih (Možeš misliti)

7) Radimir Čaćić priklonit će se onima koji pokazu da mogu imati vlast ( vladajućoj većini), znači stoličar.

8) Božo Petrov neće ni sa kim, tko neće s njim pratite i dalje ovaj Reality show na sva tri hrvatsko-srpska programa HTVa

 

http://hop-portal.com/2015/11/prvi-otkrivamo-prvi-dajemo-na-uvid-popis-osudenih-lopova-u-hns-u-i-sdp-u/

Nada Landeka