OTKRIVENA KOMPLETNA IGRA ‘MILANOVIĆEVE DEMOKRACIJE POKVARENJAKA’- STRAH OD OTKRIVANJA PLJAČKE NARODA

0
1277

hrvatka rasteU hrvatskoj politici zavladalo je opće ludilo i demokracija na milanovićev način. Nakon izbora pokvareni Milanović je išao razbijati MOST, te je otrgnuo tri prevaranta iz MOST-a i pridodao svojoj koaliciji bučkuriš. Zastupnici manjina su prije koji mjesec javno lagali o svojoj ugroženosti pred kamerama u režiji Pupovca i stavili se otvoreno u stvaranje srboslavije, zaboravljajući da su njih ubijali baš Srbi. Bila je to predigra milanovićevih srboslavena. Danas su dio njegove igre. U koaliciju je dolepršao i Gazimira Ćaćića, osuđivana osoba, koja po kaznenom progonu ne može izaći na izbore, ali može i u Sabor i na izbore kod nas. Luda neka demokracija. Narod šuti. Kada je Milanović obavio tu prljavu igru onda je prostaka i prevrtljivca Petrinu angažiro da razbije MOST u čemu za sada nije uspio, iako i mediji i Petrina govore kako je MOST za SDP. Ogromna mašinerija radi za SDP-u.

24 sata jučer piše da je  Milanović  za ponedjeljak prikupio dovoljno potpisa, danas priča kako nema. U čemu je štos? Mediji služe SDP-i za ispipavanje reakcija  MOST-a. Na ulici dodikov novinar Margetić, živi zid i Mirjana Mirt igraju srpsko kolo protiv branitelja i naravno jedine ozbiljne opcije HDZ-a. Protestiraju, pišu komunističke “parole”, upozoravaju na kriminal HDZ-a, a zapravo sve čine u zataškavanju pljačke crvenih.

margetić, ivan vilibor sinčić, tomislav ajduković
Dodikov novinar Margetić, Mirt i Sinčić, nova “demokracija”
21.02.2015., Zagreb - Prosvjedni mars pokreta Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. Prosvjedni mars aktivisti su zapoceli na Trgu bana Jelacica, odakle su krenuli prema Savskoj 66, gdje veterani prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja vec cetiri mjeseca, trazeci ostavku ministra Matica. Photo: Borna Filic/PIXSELL
Mirt organizira sa Margetićem lov na invalide domovinskog rata
Mirjana-Mirt
Mirt u svom četničkom krugu

MOST za to vrijeme i dalje postupa nerazumno, po zadatku i želi sa onima koji ga ruše, ne poštuju kao političku opciju, što je isto sumrak demokracije. Iako MOST vodi psihijatar, ipak se čini da u MOST-u ima dosta mazohista. U brod pokvarenjaka pridružio se i pokvarenjak i mutikaša Sinčić. Još nije  sline obrisao, ali je postao saborski zastupnik. Ljudima je nabijao kazne za ometanje deložacija i prekršajne kazne,  u principu nikoga nije spasio od deložacije, pa je tako prema ludom pravilu naše demokracije zaslužan za demokraciju. I on  kao i svi  ljevičarski pokvarenjaci je  obećao kako neće dati podršku nikome, ali ako izdajnika Prgometa izabere pokvarenjak Milanović za predsjednika Sabora, on daje podršku Milanoviću. Na taj način radi budale iz birača, po onoj narodnoj “nije šija, nego je vrat”. Zapravo otkriva i on polako čiji je bio pulen cijelo vrijeme.

banditosupermenMilanović je stvorio novu koaliciju; KOALICIJU POKVARENJAKA, koja je zapravo osnovana za spas svih milanovićevih pljački, jer ako netko drugi dođe na vlast; otkriti će se sve pljačke ove pokvarene vlasti. Još jedino MOST glumi neku demokraciju, ali je vidno da  i on  je maska demokracije. Vladom velike koalicije odustaje se od lustracije i svakako ne može uvidjeti pljačka ove vlasti. SDP se zapravo jako dobro pripremio preko svojih satelita  za izbore. Sve kako bi prikrio OGROMNU pljačku za vrijeme njegove vlade.

Milanović ne smije pristati niti na tehničku vladu, jer bi i ona otkrila dimenziju pljačke, zato izruguje ustavne ovlasti, laže naciji kako je Kolinda Grabar Kitarović opasna, sa opasnim namjerama, baš kao i Ivica Račan u govoru prema Tuđmanu. Tehnička i svaka druga vlada otkriva pljačku crvenih. Milan Bandić koji je jedan od najodgovornijih za ovu moć SDP-a, koji je baš kroz grad Zagreb napunio njihove blagajne sada mudro šuti, iako je  isto dio milanovićevog plana,  kao i njegov udbaški rođak Ivan Bandić,  konzul u Tuzli, ne pada daleko od svoga stabla. HDZ  je ostao potpuno sam protiv koalicije POKVARENJAKA u zemlji političkih bedaka, jer uništeni HSLS, HSS i tragikomični pravaši su kap vode na dlanu.

Igor Drenjančević

hop portal