MILANOVIĆ SE NAGUZIO I DAJE MJESTO PREMIJERA PETROVU, MI PREDLAŽEMO PETIR

0
1172

petrovNajnovija vijest koalicije svega i svačega, crvene boje, je Milanovićeva ponuda Petrovu mjesto premijera. Iskreno prema našem sudu niti jedan niti drugi ničim nisu zaslužili takvu ulogu, pa ako već treba iskustvo u politici i domoljublju, naš portal predlaže HSS-ovog kandidata, Marijanu Petir. Zašto Petir?

U našem  društvu muškarci su velike curice, što se vidjelo neki dan kod predsjednice, kada je nasilnik Milanović vrijeđao predsjednicu, a oni su sjedili kao drvene Marije. Naša predsjednica je napravila za državu više nego Josipović u četri godine, pokrenula mnoge rasprave, kao i cijelu kampanju oko RBA zadruga. I na kraju istjerala Milanovića iz ureda. Petir je isto na slovo P, a kako vidimo sve se uloge daju sa tim početnim slovom. Prgometu su nudili mjesto premijera, Podolnjaku mjesto predsjednika Sabora, a na kraju i Petrov je dobio ponudu za mjesto premijera. Zašto je njeno P bolje od Petrova. Prvo nije vezana za neke čudne irske investitore, jedina je obilazila Veljaka Marića u zatvoru, jedina je digla glas protiv zatvaranja radija Subotice, obilazila je naše Hrvate u Srbiji, pomagala građanima u EU zavrzlamama i glasno rekla da joj dosta gay cirkusa po našoj zemlji…a i nekako je radićev HSS više nego sklepani MOST.petir

Psihijatri su nekada veći luđaci od pacijenata, onaj najnoviji Petrov kaže da ovo nije koalicija sa hdezeom već partnerstvo. Čovjek je unio nove termine laganja, ups demokracije, nije koalicija nego partnerstvo, 15 je više od 59. Premašio je sve i prevario pokvarenog Milanovića. Čini se da je jedna vlaška kurva zamjenila drugu. Onda bolje P, ali Petir. Nek Petrov i Petrina otiđu na pijaču i oplakuju pad druga Milanovića, jer on ionako nije u koaliciji.

hop portal