PREVARANT: MILANOVIĆ NE ŽELI SA HDZ-OM U VLAST, ALI ŽELI TUĐMANOVU ZRAČNU LUKU

0
1216

milanović smećePokvarenjak Milanović i njegov satelit MOST kreću  u prijevaru birača. SDP je ovim zadnjim informacijama uspio sve svoje pljačke u 4 godine prikriti participacijom u vlasti. I pokvarenjak Milanović može odahnuti. Prvo su izvarali narod friziranjem izbora, da bi na kraju finalnom prijevarom MOST-u osigurali primat.

Milanović je rekao da ne može sa HDZ-om, jer su oni nacistička i nacionalistička stranka, da je njihovo učenje opasno, ali je u vrijeme izbora baš Milanović predlagao ime zračne luke Franje Tuđmana. I time pokazao kakav je prevarant.  Vrijeđao je MOST, kao i zastupnika Podolnjaka zbog prezimena, ali je ipak stao uz njih. Nije mogao s njima prije par dana, ali sada može, jer je glavna zapreka uklonjena – a to je HDZ. MOST je dio istog prljavog miljea; iako su Petrina, Prgomet i Milanović rasformirali Most do neprepoznatljivosti, on je usprkos svemu jedinstveno stajao uz Milanovića i zvao ga u koaliciju. Prljava crvena igra.

Kako je MOST pomogao Milanoviću? Milanović je divljački napadao MOST, kako bi fingirao sukob, ali je MOST s njima komunicirao, a sa HDZ-om “sve dogovorio”. Na taj način je izgledalo kako je sve gotovo, i da je SDP odustao od vlasti. No, SDP nije smio odustati zbog ogromne pljačke koju je počinio u ove 4 godine. I kada je sve naizgled dogovoreno sa HDZ-om, odjednom obrat u kojem SDP ipak prihvaća zajedničku vlast. I pridružuje se. Na taj način MOST zapravo uvlači HDZ u koaliciju i Karamarko ili mora sve prihvatiti ili odustati.

Prihvaćanje ponude znači stvaranje SDP-HDZ partije i brisanje ideoloških razlika. A to znači i Tuđmanova učenja. Taj luksuz si Karamarko nije mogao dozvoliti. I on odustaje od koalicije, a SDP i MOST osnivaju prevarantsku koaliciju crvenih. Priča Petrova da neće ni s kim time se legitimira, jer je kao “kriv” Karamarko. Da je Karamarko na početku prihvatio tripartitnu koaliciju, baš kao i Tuđman plan z4, stanje bi bilo bitno drugačije, jer bi Milanović bio gubitnik, odustao bi od koalicije s MOST-om i prevarantski MOST bi bio prisiljen ići u koaliciju sa HDZ-om, ovako su za sve pokrivili Karamarka i učinili sve prema planu sa Milanovićem. Prevarant do prevaranta.

Zbog toga su pregovori razvlačeni, jer bi se prijevara na početku vidjela, ovako su mostovci bili “demokratični”, sve pokušali i na kraju je HDZ kriv za odustajanje. Nažalost HDZ nije prozreo igru na vrijeme i pomirbenim tonom bio totalno inferioran prema prevarantima iz MOST-a. Trebao je napadati MOST logičnom retorikom, i zapitati ih kako mogu koalirati s ekipom koja ih uništava? Zapravo, na taj način bi javnost uvidjela da je MOST  stranka prevaranata. Javnost bi podržala takav stil vođenja pregovora od strane HDZ-a, a ovako je Karamarko ispao “krivac”sa svojim pomirbenim tonom.

milanović daj petSamo ljudski šljam može nastaviti pregovore sa SDP-om, iako se Milanović  tajno sastajao sa Prgometom, napadao Petrova preko Petrine, te prozivao Podolnjaka da nije vjerodostojan, jer mijenja prezime, a uz to još je Petrov potpisao  kod javnog bilježnika izjavu o nekoaliranju sa vodećim strankama. Petrov je mirno gledao, dakle podržao skandal prostačenja crvenog prevaranta kod predsjednice.   Kada bi u Petrovu bilo i malo poštenja, predložio bi nove izbore, ovako će biti upamćen kao Milanovićev Pedro. Novi Prgomet. SDP nije uspio uništiti HDZ, ali je uništio demokraciju u Hrvatskoj.

Igor Drenjančević