Skandal: UMJESTO DA OBRANE STAN OVRŠENIH, PERNAR I NJEGOV AKTIVIST SE POTUKLI U STANU

0
1112

živi speedJučer oko tri sata u noći dogodio se veliki skandal u stanu obitelji Kožul, koja je ujutro oko 10 sati iseljena iz stana, zbog ovršnog postupka. Kao i uvijek glavni akteri su bili tzv. spasioci iliti živozidaši, koje smo očito dobro nazvali živi shit; Pernar i njegov kolega iz Živog zida su došli dogovoriti “strategiju obrane” doma Kožulovih, što u prijevodu znači iznošenje Pernara pred kamere, besplatno kreveljenje, intervjui i cirkus za medije. To je sve što za ovršene mogu učiniti Pernar i naši sluganski mediji.

Umjesto da dogovore strategiju djelotvorne obrane doma ove nesretne obitelji, Pernar i njegov  kolega iz Živog zida su se potukli u stanu, jer  nisu uspjeli dogovoriti zajedničku strategiju u gluho doba noći.

Kožuli su, uza sve svoje nedaće, još morali trpjeti idiotarije dvojice manipulatora. Nakon ovog cirkusa; do jutra deložacije Živi zid je skupio ogromnu vojsku pristaša za sukob sa policijom – čak njih petoro, od kojih su po procjeni Dražena Keleminca neki vjerojatno bili i maloljetni. Vjerojatno je do tuče došlo u stanu deložiranih, jer su ogromnu vojsku pristaša jedva rasporedili na položaje.

slinčićGeneral Sinčić prema tome svjedočenju nije se popeo do stana, već je kao pravi general davao izjave novinarima, naravno onim lijevima i tako spašavao ovršene, a novinarske ovce bez provjere vjerovale su njegovoj priči.

Nakon potpunog fijaska u obrani ovršenih, na svome profilu je objavio svijetu i živozidaškoj sekti kako su samo oni došli pomoći ovršenima. Njih pet, od tog broja, Sinčić nije niti kontaktirao sa ovršenima, a Pernar i njegov kolega su oko tri toga jutra priredili zabavu za ovršene, imitirajući, naravno loše Filipovića i ultima fight. Sretni smo da takve spasioce  100 000 birača prepoznaje kao nade našega društva.

Kako je krenulo, uskoro će samo tri amigosa, Pernar, Sinčić i Palfi odlaziti na deložacije.

Što još dodati? Nakon tuče i svađe u tri ujutro Pernar je cijeli događaj snimao, kao da se ništa nije dogodilo i sebe proglašavao svetim. Treba li reći da je otac obitelji Kožul bio u pritvoru, jer je pucao za vrijeme prijašnje deložacije i da bi svako novo nasilje njega dovelo opet u pritvor? To znači da su Pernar i njegova šaka jada priželjkivali takav scenarij, kako bi sebi digli publicitet.

Nadalje, uz obitelj je bila stranka A-HSP, proganjana baš od strane ministra Ostojića. Živi zid je izdao priopćenje kako su samo oni bili uz obitelj, što je laž, oni su kao i uvijek bili samo zbog kamera. Tuča i svađa dvoje živošitaša pred nesretnim ljudima jasno govori koliko im je stalo do ovršenih, a broj aktivista na deložaciji da su dno dna.

Igor Drenjančević

HOP portal