POMAŽE LI SMJENA LOZNAČIĆA HDZ-U ILI JE TO NOVO JAKO ORUŽJE U RUKAMA MEDIJSKIH PROTIVNIKA?

0
924
margetić partizanče debelo
Novinar u Hrvatskoj 2016 godine
žz djeca
korištenje djece u ideolgijama

Šizofreno stanje društva. Mediji su blokovski podijeljeni. Novinari ukalupljeni. Ako bilo koji novinar desnice ili ljevice napiše nešto protiv svoga šefa partije- on je izdajnik. To u prijevodu znači da su mediji ubili kritičnu masu. Ovo se više ne može zvati medijski prostor, već prostor specijalnog rata. Moć i novac, istina u zapećku. 

U takvim medijima, kad iskočite sa svojim stavom oba tabora vas blijedo gledaju. Puno morala, a hipokrizija odsvuda.  Lijevi mediji bjesomučno traže ustaše u vladi. Desni  – udbaše u oporbi. Ima li tu opće prostora za rad? Slučaj Hasanbegović je jednostavan, svi mi imamo prošlost, ali je činjenica samo jedna; mislite li stvarno da će Hasanbegović biti nasljednik Luburića ili vas samo svrbi novac ministarstva koji ćete izgubiti? Vidite li vi nož u njegovoj ruci ili samo strah da neće više biti uhljeb -politike? Hasanbegović nije ovdje zbog uspostave koncentracijskih logora, već uvođenja reda u kulturi. Ako u tome ne uspije, tek onda treba tražiti propuste.

Može li Milanović biti moralna vertikala SDP-a ako su njegov brat i tast itekako dobro zaradili stvarajući poslovne ugovore sa  državom? Pa njegov tast je bez natječaja dobivao poslove od grada, što je njegov stranački kolega prijavio nadležnim državnim institucijama i za nagradu nije stavljen na listu za izbore. Zar  nije tako, Rađenoviću? Pa čiji je taoc SDP? Ako je nestalo 16 milijardi u DUUDI-ju, koji je stvoren za upravljanje državnom imovinom, ima li Milanović uopće pravo išta  pametovati? On bi u normalnoj zemlji bio daleko od svake politike. Zar će SDP svoju politiku voditi na traženju ustaških kapa?!

Zar će HDZ-a svoju politiku voditi tako da dostavlja četničke kape Rakićki? Pa nije li to isti obrazac? Ne znači li to možda da nas jedini i drugi rade budalama? I svi dobro žive? Zašto obadva tabora ne razmišljaju radije o tome da svime time čine ogromnu štetu državi?

debilana 3
dijete u 2016 godni

I dok Bujanec traži Matića na video uratku dok pjeva ustaške pjesme, a drugi spot je mržnja prema HVO-e,  zapravo radi odličnu propagandu za velikosrpsku stvar. Jer, Beograd će to jedva dočekati i svi će ispasti ustaše i budale. Sve je to priča na tragu razdora  i uništenja, jer su stvorena dva neprijateljska tabora. A istina je jednostavna. Ove dvije ideologije su mrtve. Odavno. Gubitničke za hrvatski narod. Jedan vođa Hrvata ostavio je narod 1945., a drugi ga pobio. Čemu slavlje? Kome slavlje? I mediji razglabaju o toj 1945. godini…pa niti jedan niti drugi nisu napravili ništa časno za svoj narod. A narod je nezreo tako što priznati… Gledam na glavi novinara Margetića partizansku kapu i mislim si pa kada će taj cirkus završiti?

Zbog čega se ne može reći da je Kolinda Grabar Kitarović teško pogriješila? To je božica ili samo predsjednica? Pa nije li to obrazac ludila kao i kod hvaljenja Tita?

Nije se smjelo reći da je zločinac? Ubiti Hebranga i njegovoj djeci godinama lagati da je i majka mrtva može samo morbidna zajednica luđaka. Zatvoriti ljude gladne i bose u rudnik, bacati bombe među žene i djecu mogu samo teško poremećeni ljudi, a to su titoisti radili… pa zato sad reagiramo na svaki kult ličnosti. I to je opasno.

Predsjednica je u medijsko šizofrenoj situaciji itekako trebala razmisliti o smjeni šefa SOA-e, jer je još otežala položaj HDZ-a. Gubitkom Crnoje HDZ gubi vjerodostojnost i u tome trenutku predsjednica smjenjuje ravnatelja SOA-e, jer je zatečena u društvu Zdravka Mamića. Tko je za Hrvatsku više učinio, Mamić ili Lozančić?

milanče5SDP je već jednom smijenio  Lozančića jer im nije odgovarao, dva puta nije mogao, ali je u tome pomogla predsjednica. I što mediji rade? Štite njenu lošu procjenu i divljački napadaju jednu osobu … čisti progon vještica… po nekim ljudima je Lozančić više napravio za Hrvatsku od predsjednice… pa hrvatski iseljenici u Americi i danas joj zamjeraju dvostruko oporezivanje koje nije ukinuto i vizni režim koji nije uspjela ukinuti za naše građane, na drugoj strani imamo briljantnog čovjeka po naobrazbi koji nije dvojio niti trenutak otići u rat… razmišlja li itko od nas danas kako se osjeća taj čovjek koji možda baš sad razmišlja kako bi njegov život išao u drugom smjeru bez ove stigme izdajnika… bivša tajnica četnika Jovana Raškovića Milanka Opačić bez dana radnog staža, klasična uhljebarka živi ko bubreg u loju, ponovo je izabrana za potpredsjedničko mjesto u Saboru, a Lozančić je izdajnik? Čisti komunistički medijski progon neistomišljenika.

Komično je bilo gledati skup tzv. izdajnika pred vladom, a radilo se o mnogim uhljebima koji protestiraju jer njihova “umjetnost” više neće dobivati novac za gluposti… jedan Labrović piša po trgu i to je za medije konceptualni umjetnik? Koga mi zajebavamo? Pa svaki bauštelac je onda konceptualni umjetnik…Frljić oko kazališta paradira sa sirovim mesom i kalašnjikovom? To je kazalište?! Takvi daju intervjue? Dva tabora i kult ličnosti. To je Hrvatska. 

milanović smećeIpak ima nas kojima je dosta kapa, već radije tražimo pokradene brojke. Zašto je EPH dao mjesečnu plaću Butkoviću 135.000 kuna? Zašto su oprošteni ogromni dugovi EPH? Zašto Michaelu Ljubasu država tolerira dug od 70 milijuna kuna, a ljude baca na ulicu za 50.000 kuna?  Zašto mu uz tako veliki dug država plaća 60.000 eura mjesečno? Gdje je novac iz DUUDI-ja? Zašto smo sanirali banke i nismo dobili dionice za sanaciju? Zar smo mi umobolna zajednica za podržavanje lopovluka? Priznati će svatko,  lakše je tražiti kape na glavi Hasanbegovića ili ih poklanjati Rakićki…

Medijski poslušnici uvode nas u raspad zemlje. Moćni lijevi mediji ruše iz dana u dan ministre HDZ-a, jer su njihovi ideološki protivnici, ruše i predsjednicu, dok im glupe odluke HDZ-a sve više pomažu. Smišljen plan skovan za lakši lopovluk. Teško možeš krast u solidarnom društvu… Kada bi sve usijane glave priznale da su njihove ideologije završene, niti novca više ne bi dobivale. Ujedinjenje Hrvata može ići samo na domovinskom ratu. Ostale ideologije nisu bitne. I treba znati tko nam je bio saveznik u tom ratu, jer taj man je saveznik i u miru.

Iz svega pročitanog jeste li igdje pročitali riječ o građaninu, koji sve te gluposti i lopovluke plaća?

Ni slova. Demokracija i bogatstvo  njima, nama dugovi.
HOP portal