SUDAC SESSA ‘SMULJANIM’ RJEŠENJEM DAO ZAGREBAČKOJ BANCI ZGRADU

0
1302

slinavacPrateći neke medije i poglavito portale još jednom se prikazuje kako su neki od njih stvoreni za zamgljivanje istine, neki za promociju lažnih mesija, samo da činjenice ne bi izašle na vidjelo.  Ovih dana time se bave Index i neki manji portali. Index vrlo lukavo gura jednu laž oko Sinčića spasioca, čovjeka koji je svoje aktiviste zatrpao prekršajnim kaznama i ostavio, poklanja novce vrtićima, ali ne i aktivistima, odbija 3000 kuna za najam stana od Sabora, ali ne priča da ima 2 stana od grada dobivenih za udruge koje ne rade ništa. Zašto je on novi mesija? Upravo da se ne bi pokazao na svjetlo dana čovjek koji jedini zna što je borba sa bankarima i kriminalom- Pašk Kačinari.

Čovjek koji je u žiži medija, ali ga nema nigdje. Bilo bi preopasno da se pokaže u medijima. Zato su luftbrenzeri ubačeni na vodeće pozicije, ljubitelji milanovićeve propale ekonomije, Petrina i Sinčić. I sve u režiji kriminalca Matije Babića. Onog istog koji je maznuo lovu i po Kninu traži ustaše za vrijeme proslave Oluje, pa snimke prodaje srpskim tabloidima.

O Pašku Kačinariju pišu World net Daily, kao čovjeku među 4 najpoznatija čovjeka, borca protiv bankarskog kriminala, ali ovdje njegov rad prepisuju lopovi u medijima, lopovi u politici, kite se njegovim perjem, urliču kako je guverner lopov, suci su lopovi, a sve je zapravo u rukama čovjeka koji je duboko u pozadini.paškić

Jedan manji portal pronašao je  još jednog mesiju, Sulejmana Tabakovića, on pričao o krimanalu Zagrebačke banke na portalu, a sa time nema ništa, niti je išta o tome otkrio. Hvali se da je surađivao sa Kačinarijem, a imali su jedan susret. On je dobio naslovnicu za izljev gluposti; taj bi pravnik sve konfiscirao i nacionalizirao u vezi Zagrebačke banke, baš kao drug Tito.

Što kaže Kačinari?

Kakva konfiskacija i nacionalizacija, tragom novca i vlasništva sve se može urediti i naći lopove. Konfiskacija  zamagljuje lopovluk. Vrijeme je konačno naći lopove i pokazati na njih prstom. Nacionalizacijom prikrivamo stvarne lopove, mene zanimaju lopovi, lopovluk i povrat imovine vlasnicima. Sve ostalo su prazne priče.-kaže Kačinari

Tabaković je napisao oko 80 zakona u Saboru, a sada odjednom naknadna pamet. Svi ti spasioci su put da se ne dođe do Kačinarija i ključnih odgovora, zapravo da se oslobodi narod od ovrha, boli i patnji. Zato smo progovorili o svemu ovome vrlo potanko i sa dokumentacijom.

Sudac Sessa u obraćanju otvorenim pismom proziva Petrinu u javnosti ovih dana, ali ovdje se ne radi o Petrini, već o onom što je Sessa napravio, sa Zagrebačkom bankom. Svjedok toga je suradnik našeg portala, Pašk Kačinari.

Zagrebačka dd nikada nije pretvorena na pravilan način iz Zagrebačke banke udružene banke Hrvatske http://www.zaba.hr/home/wps/wcm/connect/zaba_hr/zabapublic/o_banci/vremeplov/povijest , svojih 14o zgrada nije stavila u svoja osnovna sredstva prema zakonu o bankama, niti prikazala da postoje, tri vještaka ovlaštene od suda nikada nisu procijenili vrijednost zgrada i kao takvo stanje predali na trgovački sud sa vrijednošću, a uz to nikada nisu podijeli dionice u banci za tu vrijednost: gradu, državi, građanima i Jugobanci.

sesaI takvo je stanje bilo do 2007. godine, da je sve ostalo društveno vlasništvo, kada sudac Sessa zanemaruje tu činjenicu i jednim rješenjem zgradu u Paromlinskoj bez svih tih parametara pretvara iz društvenog u vlasništvo banke. Taj potez je nezakoniti i kazneno odgovoran. I zato se baš on javlja, jer zna pozadinu prozivke Petrine, nikakvi strojar iz Primoštena tu nije bitan, već svjedok, Pašk Kačinari. Onaj kojeg zaobilazi USKOK, policija i  politika .

Ovim linkom koji dajemo u javnost vidi se jasno kako je nešto bez pravnog slijeda predano banci jednim nezakonitim rješenjem suca Sesse..

http://www.zabaraba.com/htm/s1374-01.html

Igor Drenjančević

hOP portal