Srbi pokušavaju nametnuti srpski primitivizam kroz muziku i politiku

0
1320

govno 45concept_rimac_auto_443554S1

Izgleda da “protestni” pjevač Mile Kekin nije od velike pameti. Pjevač i predvodnik Hladnoga Piva Mile Kekin snimio je Youtube spot, zapravo spotić, “Ja nisam vaš” u kojem je opjevao poznatu tezu Zorana Milanovića “Ili mi, ili oni” koja, dakako, nije mrska ni Tomislavu Karamarku.
Minimalistički ambijent, on sam s gitarom u skromnoj sobi u spotu u kojem obećava da će legendu od “njegovih” koji su “dobili 45” prenijeti i na vlastito dijete zapravo je glupava oda ionako podijeljenom društvu. Patetična i glupa kao i odluka pisca i nastavnika hrvatskog jezika i književnosti u XVIII. gimnaziji u Zagrebu Zorana Ferića da svoj javni prosvjed protiv ministra kulture Zlatka Hasanbegovića izrazi recitiranjem – Jame.
Od 1945, prošla je “samo” 71 godina, a, kako vidimo, mnogi su u njoj ostali vječno zarobljeni.- napisao je na društvenoj mreži Slaven Letica i nekako najbolje opisao  stanje duha Kekina i njemu sličnih.

Ali Kekini  se odavano spuštaju iz šume, samo što neke riječi niti danas ne zaboravljaju, pa kroz svoju pjesmu Zimmer frei  su Nijemci još uvijek Švabe, a partizani spasioci.

Štos je u tome što su svi takvi tragikomični muzičari toliko netalentirani da jedino dotacija i stalna promocija jezive glazbe može nekog uvjeriti da su bitni. Pametne baš i ne. Zato tolika cvilež za novcem, a svoj antitalent pokrivaju promocijama u medijima i dotacijama političkih štetočina… Tako su nastali Labrovići, Dežulovići, Rudanice, Kekini… oni su uvijek glupo netalentirani, baš kao i socijalizam, zato je srpsko smeće od auta slavljeno jedino još kod takvih bezveznjaka u koje spada i Zabranjeno pušenje, Karajlić, Kurtović…https://www.youtube.com/watch?v=6t4k3n2abRA koji glorificiraju vremena jada i straha. Kako bi prikrili pravo stanje i sranje u glavi. Karajlić se isfurao kao borac za ljudska prava u Hrvatskoj, borac protiv fašizma, a u njegovoj BiH Hrvati nemaju nikakva prava.

Kada smo kod vozila; tvornica “Rimac” je nešto što svi žele od vozila https://www.youtube.com/watch?v=1qodSfhk360 , a Yugo je govno od auta, koji nije htio voziti niti Bruce Willis. https://www.youtube.com/watch?v=kSe_H9GbXxc .

Zašto nam to čine? Jugoslavija se nikada nije mogla mjeriti sa Hrvatskom, baš ni u čemu – pa su uvijek otimali od nas, tako su oteli i Nikolu Teslu. Sve je počelo još 1903. godine, kad su došli na ideju da nas posrbljavaju pismom i pjesmom. I naše budale se natječu kako im ugoditi u narodnjačkom melosu, oponašaju taj primitivan zvuk, iako imamo klapsku muziku  i slavonsku znatno bolju.  U škole žele uvesti mrzitelja Hrvata Branimira Štulića, a izbacuju priznate hvarske i dubrovačke pjesnike. U svemu imaju podršku Srbije, koja je ukinula hrvatske programe i lažira povijest u udžbenicima.

Naša hrana je brend koju već godinama uništavaju.

Naše naoružanje je poznato u cijelom svijetu, njihovo je još uvijek iz 1947. godine…oni su ostali na svojoj srboslaviji, pa nas preko Rudanice moraju uvjeriti da smo govna: http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:465944-Vedrana-Rudan-Nisam-Hrvatica-i-time-se-ponosim

U Šajetinom jadu od pjesme party za ekipu veliča se Mesića, izruguje klape https://www.youtube.com/watch?v=r5NWhFllg3o, a u samom spotu je mali crveni poslušnik Jurkotić, koji  poslije postaje  veliki “komičar” i Oreškovićevu ingauraciju divljački tjednima ismijava po riječkim kanalima. Mesić je kao moralna vertikala izdajnika?

U principu ova družina uvijek priča o srboslaviji i velikom kršćanskom narodu – Rusima, klašnjikovima, bačuškama, Ladama i Yugićima…i svim ostalim slavenskim sranjima koja trebamo konačno ostaviti iza sebe i okrenuti se sebi. Tako da Kekinov krik da on nije isti kao mi predstavlja jedinu točnu konstataciju, jer  – tko bi želio biti takav bedaček? On je fala Bogu njihov i neka otvori na Avali zimmer frei. Tamo su ionako već Lazansky, Rudanica i Dežulović.

I.D.