DDR-ovka MERKEL DOVELA ŠEŠELJA U SRBIJU I PRITISKOM NA HRVATSKU OTVORILA VUČIĆU PREGOVORE

0
3083
German Chancellor Angela Merkel reacts at a news conference after an energy "summit" with German state premiers at the Chancellery in Berlin...German Chancellor Angela Merkel reacts at a news conference after an energy "summit" with German state premiers at the Chancellery in Berlin May 23, 2012. REUTERS/Fabrizio Bensch (GERMANY - Tags: POLITICS ENVIRONMENT HEADSHOT TPX IMAGES OF THE DAY)

Tijekom summita o zapadnom Balkanu – u okviru “Berlinske inicijative” – koji je u ponedjeljak održan u Parizu, potvrđena je vijest da je Hrvatska dala pristanak na otvaranje poglavlja 23 i 24 u pristupnim pregovorima Srbije s Europskom unijom.

Njemačka kancelarka Angela Merkel i predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić dogovorili su uvjete nastavka pregvora. U principu Hrvatska je još jednom izdana od strane Njemačke, koja preko slučaja Perković sve više operira činjenicama na našu štetu. Iako djeluje nestvarno, zajedno sa Rusijom DDR-ov kadar Merkel (dio Njemačke pod kontrolom Rusije)  je izlobirala puštanje ruskog čovjeka Šešelja na slobodu, a sada vidimo da je pritiskom na pokradenu, uništenu korupcijom Hrvatsku uspjela našu vlast ponovo prisiliti na Ruske uvjete, što u našem slučaju znači i Srpske uvjete, znači nastavak otvaranja poglavlja ruske gubernije Srbije. Nova Europa bez Britanije otvorila je vrata Rusiji da zajedno sa Njemačkom podijeli plijen unije. U toj priči Slovenija je centar Ruskih financija, a Njemačka ulazi u teren svojim investicijama u regiju “zapadnog balkana”.

Naša podanička vlast potrudila se da odbaci američki utjecaj smjenom Lozančića, jer je dobila obećanje da neće biti prokazni glavni kradljivci u Hrvatskoj i lokacija pokradenog novca, a smjenom predsjednika vlade Oreškovića, dala je priliku sklapanja proruske vlasti.

HOP portal