SINČIĆ OPTUŽBOM DA MU RADE O GLAVI MOST I HDZ OTKRIO DA UZ NJEGA STOJI SDP

0
3260

I.V. Sinčić nas sve više iznenađuje svojom “ISKRENOŠĆU”, tako smo saznali osim što nije završio fakultet jer je odlučio spasiti državu ( bez njega to nije moguće), da ga u tome poslu ometa Brkić iz HDZ-a, pa opet HDZ-a i MOST, ali hvala Bogu to NE radi Milanović, poznat kao ‘korektan’ političar i SDP-a. Koliko je korektan Milanović pokazao je u slučaju Prgometa i MOST-a. Nesvršeni studoš Sinčić, osim što u slobodno vrijeme falsificira skupštine,a žena Plalfi je krala po buticima u Zagrebu, bavi se i špijunskom djelatnošću… zločesti bi rekli da se sada konačno otkrio i kako puše u istu tikvu sa “iskusnim gubitnikom izbora Milanovićem”. Što je tu uopće čudno?

I Sinčić postiže očajne razultate na izborima iako ga namještene ankete po televizijima stavljaju u vrh svojih propagandnih laži.

Tako će naša država dozvoliti da jedan čovjek, nesvršeni student koji sadi batate po Karlovcu i vodi ilegalnu zadrugu zidara izađe legalno na izbore, jer što si veći prevrant ili lopov to si podesniji za vlast, a narod ti u tom uspjehu plješće, po onoj komunističkoj “snađi se druže” ili onoj domoljubnoj “tko je jamio je jamio”…

HOP portal